Silkeborg KFUM er en klub som generelt vil udvikling og ikke mindst vil satse på ungdommen (og dette ikke kun på spillersiden).

Det er ikke kun vores fodboldlandstræner, som har blik for, at et fodboldhold er meget mere end en samling af lovende unge fodboldspillere med talent.

Vi er alle bevidste om, at alle omkring den enkelte fodboldspiller har en væsentlig betydning, hvis man vil opnå sammenhold og gode resultater (og hvis vi ikke allerede var klar over dette, har vi da lige set det bevist under dette års EM.) 

Holdsammensætningen går lige fra spiller, træner, holdleder etc. til den enkelte klubmand/fodboldfan. Dette betyder, at vi alle har en meget vigtig plads på ”holdet” og er fælles om, at kunne lykkes med at opnå noget stort/udvikling.

En sådan tilgang betyder, at Silkeborg KFUM er særdeles bevidste om, at hensynet til helheden ikke kun kan effektueres gennem den enkelte spiller.

Vil vi bevare holdånden, et godt fællesskab og de gode resultater, kan vi ikke tillade os ”kun” at have fokus på udviklingen af den enkelte spiller.

En holistisk tilgang kræver, at vi også som klub fortsætter vores udvikling. Dermed sagt, at alle led i kæden er vigtige og at alle har behov for at blive smurt/udviklet, for det betyder, at kæden/sammenholdet kun bliver stærkere, mere langtidsholdbar(t) og ikke larmer/knirker imens man køre.

Det er med disse blå-hvide briller på, at Silkeborg KFUM også ønsker at udvikle trænerdelen og derfor (netop nu) har engageret et helt nyt og ungt trænerteam, som vi tror på har talentet, viljen, og ikke mindst et glødende KFUM engagement.

Med disse ord vil jeg præsentere serie 1s nye trænerteam bestående af:

Anton Holch-Leth, Tobias Nissen og Mads Sonniksen.

Vi glæder os til samarbejdet med jer og er meget imponeret over den indstilling og ærekærhed som I allerede har udvist.

Som Hjulmand så smukt sagde, så kan man nå rigtig langt med den rette opbakning.

Bjørn Tange Mark

Formand

Silkeborg KFUM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *