KFUM spillede påny en flot kamp – og vandt fortjent 3-1 i Hedensted.

Statistikere ville formentlig ha’ sat deres penge på et X. For både Hedensted og Silkeborg KFUM havde i de første 23 DS-kampe kun tabt een kamp! Hedensted havde 11-11-1 og KFUM 14-8-1. Og de første 15 minutter var også chancefattige. Men så begyndte KFUM-offensiven at røre på sig.

Efter et kvarters spil gled Mikkel Frandsen fint fri i højre side – og slog et godt indlæg fladt indover. Her fik først Peter Nemec, og siden Nikolaj Sauer, rigtigt gode chancer for at bringe KFUM i front. Men Nemecs ‘lange tå’ var ikke hård nok, og Sauer fik ikke drejet rundt og afsluttet hurtigt nok.

10 minutter senere var der anderledes drev i Sauer der midtfor gled forbi 3-4 grønblusede inden han fladt fik afsluttet. Desværre reddede den lange Hedensted keeper.

Men efter 36 minutter kom målet. I en omstilling drev KFUM bolden frem, og Henrik Brodersen spillede Mikkel Frandsen på det helt rigtige tidspunkt. Frande kom imellem midtstopper og keeper og prikkede bolden udenom keeperen inden han sendte den i mål til en fortjent 1-0 føring.

Hedensted havde et flot langskud og et par hjørnespark – men var ellers ikke farlige – og vi kunne gå til pause oppe med 1-0.

2. halvleg var ikke mange minutter gammel før KFUM følte sig bortdømt. Hedensted-keeperen blev fanget på skovtur langt oppe på banen, og vi formåede at spille i kombinationer frem til Peter Nemec, der koldt sendte den uden om forsvareren og i mål.
Men linjevogteren vinkede for offside. Alle med hvid bluse (og flere til) var ellers helt sikre at der mindst var to Hedensted-forsvarere mellem Peter Nemec og mållinjen – men selvom dommereen konsulterede sin linjevogter en ekstra gang, så valgte man at annullere målet.

Veo’en viser at det var snert, men Peter Nemec ser ud til at være onside

Men KFUM lod sig heldigvis ikke slå ud, og kort efter brød en godt spillende Mikkel Frandsen atter igennem i højre og serverede bolden for Nikolaj Sauer, der sendte den i kassen. 2-0 – og selvom det er en farlig føring – så føltes det rart.

De fleste chancer var fortsat hvide – men det var først i det 82. minut at kampen blev endeligt lukket. Efter et hjørnespark i venstre side ender bolden hos Nikolaj Sauer der server den ind over, hvor Peter Nemec kommer til og pander den i kassen. Dermed kronede Nemec fortjent en fantastisk arbejdsindsats med et mål.

I det fjerde minuts overtid brød Mirsad Suljit igennem og spillede Nikolaj Søgaard er sendte bolden op i hjørnet uden chance for Morten Bisgaard – og Hedensted fik dermed pyntet på resultatet. Men mere blev det heller ikke. En ny flot sejr til the Boyz.

Eneste malurt i bægeret var en knæskade til Anes Travljanin efter kun 8 minutter på banen. Vi krydser fingre for at det blot er en lille forstrækning, da Anes rullede benet hen over bolden.

Hedensted – Silkeborg KFUM 1-3 (0-1)
0-1 Mikkel Frandsen (36)
0-2 Nikolaj Sauer (55)
0-3 Peter Nemec (82)
1-3 Nikolaj Søgaard (94)

Silkeborg KFUM: Morten Bisgaard, Tobias Olesen, Sune Balle, Dennis Flinta, Alexander Klein, Henrik Brodersen (Stefan Stojilkovic, 83), Mikkel Frandsen (Jonathan Gammelvind, 83), Mikkel Eriksen (Anes Travljanin, 71. (Joakim Grosen, 79.)), Nikolaj Sauer, Henrik Hykkelbjerg, Peter Nemec
Unused subs: Magnus Dalsgaard, Rasmus Lysdal, Jonas Graversen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *