DBU har i dag meldt ud, at man er klar til at opstarte alle 11-mands turneringer Skærtorsdag – den 1. april. Wuhuu!

DBU Jylland var hurtigt ude og meldte ud at man nu er klar til at afvikle 11-mandsturneringerne fra Skærtorsdag den 1. april.

“Vi ved, jeres tålmodighed er hårdt prøvet, men nu er 11-mandsturnerings-kampene lige om hjørnet. Turneringsplanen er netop ved at blive justeret efter de nye udmeldinger, men vi kan afsløre, at de første kampe er fastsat til Skærtorsdag den 1. april (og nej, det er ikke en aprilsnar, nu er det ægte)”, kan man læse på DBUjylland.dk.

Og fredag eftermiddag fulgte DBU/central trop, med en plan for Danmarksseriens turnering. Det var positiv læsning – for hele sæsonen inkl. slutspil bliver gennemført.

“Grundet regeringens udmelding i går aftes, er det nu muligt at starte Herre-DS fra mandag den 22. marts. Det er derfor DBU administrationens vurdering, at det er muligt at færdiggøre Danmarksserien i henhold til de nuværende propositioner, således at det oprindelige turneringsformat kan fastholdes“, lød det fra DBUs Thomas Lesly.

“Den administrative vurdering skal ses i lyset af at en sportslig korrekt turneringsgennemførsel, altid er at foretrække når muligt, i stedet for en alternativ afvikling, der ikke kan undgå at give sportslige skævvridninger”.

Meldingen skulle betyde at KFUM vil være del i disse 5 påskekampe – alle på udebane:

DS: Skærtorsdag, den 1. april kl. 13.30: Nørresundby – KFUM
JSQ: Påskelørdag, den 3. april kl. 15.00: Lemvig GF – KFUM
S1: 2. påskedag, den 5. april kl. 13.00: FAML, Aarhus – KFUM
DS: 2. påskedag, den 5. april kl. 14.00: Herning Fremad – KFUM
S4: 2. påskedag, den 5. april kl. 16.00: Lemming – KFUM

Der kan være en lille mulighed for at DS allerede forårs-starter næste weekend – det sker hvis vi bliver enige med Vejgaard om at spille den udsatte kamp der.
U19 Liga1 drengene står ikke til at skulle spille i påsken – med mindre en eller flere af de tre kampe der udsættes bliver flyttet til påsken.

Så er vi igang …. wuhu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.