Frank Hansen takker af efter to gode perioder i Silkeborg KFUM.

Frank Hansen har fra 1. marts scoret jobbet som Key Account Manager i Silkeborg IFs salgsafdeling. Og da de lange og skæve arbejdstider i 1. divisions-klubben er vanskeligt at forene med træning og kamp i KFUM, har Frank besluttet at takke af.

Frank, der bliver 38 år i næste uge, er naturligvis ved at nå udløbsdatoen som spiller, men specielt i den første periode hos KFUM (2017-2018) var Frank en vigtig mand, og også anfører for holdet der rykkede op i Danmarksserien i sommeren 2018.

Frank leder holdet ind til sidste kamp i 2017-2018 sæsonen. Ugen inden havde vi sikret os oprykningen ved at banke Vejle Boldklub med hele 7-1. I den kamp scorede Frank i øvrigt sit bedste mål i KFUM-trøjen.

Den sidste periode hos KFUM (2020-2021) var meget præget af corona – men også her var den tæt på at resultere i en oprykning, og Frank var vel bedste mand i den 2. halvleg i Holstebro som næsten resulterede i divisions-status. I efteråret og vinteren (2020/21) har vi mest nydt godt af Frankies evner som assisterende træner. Specielt overfor vore mange unge spillere.

“Det har været en kæmpe fornøjelse at træne jer og spille i Silkeborg KFUM“, lyder det fra Frank Hansen.

“Lige nu er der en fantastisk gruppe af unge spillere med højt humør, men som samtidig ved at det også kræver fokus og hårdt arbejde til hver træning for at udvikle sig.
Jeg krydser alt jeg kan krydse for at den står på divisionsfodbold i KFUM efter sommerferien”, slutter Frank af.

Og glæden ved samarbejdet har været gengældt:
“Frank har været en god assistenttræner og jeg har nydt hans tilstedeværelse og hans person. Jeg ønsker ham alt det bedste med hans civile karriere i SIF”, lyder det fra cheftræner Thomas Loft.

Så vi siger held og lykke til Frank i hans nye job som Key Account Manager i Silkeborg IF … og takker mange gange for indsatsen i de to KFUM-perioder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *