DS noterede sig for back-to-back wins da hajerne fra FC Djursland blev sendt retur til Kattegat-byen med et 4-1 nederlag.

KFUM kom – som vanligt – godt ud til kampen. Et stort pres det første kvarter gav os 2-3 ret store muligheder. Et par store muligheder til Rasmus Lysdal og en enkelt til Mikkel Frandsen blev dog ikke konverteret, ligesom de 5 hjørnespark de første 10 minutter heller ikke kastede noget af sig.

Vi havde fem hjørnespark inden for de første 10 minutter

Vi sad dog godt på spillet – og det var sjældent at gæsterne fra FC Djursland truede vores defensiv, og omkring den halve time var der nye gode muligheder til Frande og specielt Lysdal.

En af vore store muligheder i kampens begyndelse. Desværre får Lysdal ikke helt ram på kuglen.

Men netop som publikum begyndte at tvivle på mål i første halvleg kom forløsningen, for blandt venner og fjender fik Henrik Brodersen efter 38 minutters spil transporteret bolden i nettet til en kæmpe-fortjent 1-0 føring.

Brodersen transporterer bolden i kassen. Et længe ventet mål.

Og lige inden pause-fløjtet fik publikum en lækkerbidsken af Tobias Olesen, som sendte bolden helt op i det ene målhjørne til en 2-0 pause-føring.

Tobias Olesen fyrer kanonen af

Og sluttede vi 1. halvleg godt – så begyndte vi 2. halvleg ligeså stærkt. Der var ikke spillet meget mere end et minut, da Henrik Hykkelbjerg lagde bolden i nettet. Hykkel’s spark blev rettet af – og snød Hajernes keeper – men det kunne ikke tage noget af målet, som var flot gennemspillet i højre side, hvor Tobias Olesen efter et ‘raid’ langs flanken fik sendt den ind til Hykkelbjerg.

Tobias Olesen havde mange fine raids langs højre-flanken

Og var kampen ikke allerede afgjort så blev den det tre minutter senere da Rasmus Lysdal endelig fik sin scoring. Efter nye fine kombinationer så lagde Lysdal smart bolden over keeperen. 4-0 og der var stadig 40 minutter tilbage.

Lysdal vipper smart bolden over keeperen – 4-0 efter 49 minutters spil.

Efter 65 minutter fik FC Djursland reduceret. Et frispark på kanten af feltet blev sendt i mål – selvom Morten Bisgaard var tæt på at få fat på den.

I den sidste halve time fik tre af vore unge talenter Jonas Ipsen, Peter Nemec og Alexander Klein spilletid … uden at det ændrede spillet. Vi var stadig i ‘driving seat’ – og vi producerede stadig masser af chancer. Specielt Peter Nemec kom til et par gode muligheder – men der var mange KFUMere der også godt kunne ha’ skrevet sig selv på måltavlen.

Det blev ved de 4-1. Et flot og overbevisende sejr, som sender Thomas Lofts tropper op på førstepladsen da Lyseng sidder over i denne weekend.

Silkeborg KFUM – FC Djursland 4-1 (2-0)
1-0 Henrik Brodersen (38)
2-0 Tobias Olesen (45)
3-0 Henrik Hykkelbjerg (46)
4-0 Rasmus Lysdal (49)
4-1 Oliver Jensen (65)

Silkeborg KFUM: Morten Bisgaard, Tobias Olesen, Dennis Flinta, Jannik Videbæk, Lasse Sørensen (Alexander Klein, 75), Henrik Brodersen (Jonas Ipsen, 75), Henrik Hykkelbjerg Mikkel Eriksen, Mikkel Frandsen, Rasmus Lysdal, Thomas Bejder (Peter Nemec, 60)