Ove Christensen, som siden forårssæsonen 2017 har været med i vort Elite-projekt, har fået ansættelse som ‘Head of Scouting’ i 1. divisionsklubben Vendsyssel.

Da Ove første gang kom på banen i KFUM var det fordi vi havde ansat een af Ove’s spillere som assistent-træner – nemlig Christopher Poulsen. Det var i vinterpausen 2016-17, og træneren dengang hed Lars Dahl.

Ove var sluttet som træner i Vendsyssel FF (2014-2016) i Danmarks næstbedste række, og vi var lige rykket op fra Serie 1 til JS2. Men fodbold er fodbold – og Ove kunne lide klub og projekt så meget, at han fortsatte med at hjælpe os i Elite Udvalget. Også længe efter Christopher Poulsen stoppede i klubben.

Selvom vi var en amatørklub, der lige var rykket op fra Serie 1, så har Ove altid gået til vort projekt med den professionalisme han helt naturligt har taget med sig fra sine mange år i dansk topfodbold.

Det er således fra Ove, at vi i Elite Udvalget – i opryknings-årene – har arbejdet efter det pejlemærke, der hedder, at vi altid skal træne, rekruttere og spille som om vi var en række højere end vi faktisk var/er.

I Vendsyssel FF skal Ove dels stå for den nationale/lokal ‘scouting’ af spillere – men også indgå i det internationale scouting-samarbejde, som Vendsyssel har qua Core Sports Capital’s ejerskab af den nordjyske klub. Det betyder sandsynligvis at Ove skal spille sin viden ind i et netværk, der også tæller den franske klub Clermont Foot 63 og den østrigske klub SV Austria Lustenau. Både Clermont Foot og Austria Lustenau er også ejet af Core Sports Capitol og spiller i øvrigt – helt som Vendsyssel – i den næstbedste række i hhv Frankrig og Østrig.

Udover Scouting-delen skal Ove også sparre med cheftræner Lasse Stensgaard, som udtaler dette til Vendsyssels hjemmeside:
“Det gode ved Ove er, at han kan bidrage med scouting-delen, men han er samtidig også en, man kan snakke fodbold med, og det ser vi som et kæmpe plus.”

I det omfang det overhovedet kan passes ind i hans nye – spændende – job, er vi dog sikre på, at Ove stadig står klar med et godt råd til cheftræner Thomas Loft og det sportslige udvalg i KFUM, hvis vi har brug for det.

Og som Ove selv siger: “Ellers vil jeg i hvert fald fortsætte i KFUM som fan og hooligan :)”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *