I nyt udebane-sæt blev det til en sikker 2-0 sejr i Vejlby over VRI. Mål af Dennis Flinta og Rasmus Lysdal.

Efter to uafgjorte kampe kom DS atter på sejrskurs på NES Park i Aarhus.
NES Park er et svært sted at spille. Kunststof-banen er ikke af nyere dato – og banens størrelse gør, at VRI ganske ofte får gavn af deres fysik.

De første 20 minutter bød på høj intensitet – og flere gange var tilbagevendte Thomas Bejder, Rasmus Lysdal og Mikkel Frandsen kun lige en sidste aflevering fra at bryde igennem.

Det blev et klassisk Bejder-ryk, der var introen til føringsmålet. På kanten af feltet – men udenfor – et par meter fra baglinjen blev Bejder nedlagt. Frisparket sparkede Mikkel Eriksen fladt og hårdt ind foran, hvor Dennis Flinta kom forrest, og kunne dirigere bolden i nettet.

Peter Leth fik fanget øjeblikket, hvor Flinta sender bolden i mål

VRI var nærgående på hjørnespark – og når de fik held til at presse vort forsvar. Det skete heldigvis ikke særlig ofte, og vi skulle faktisk frem til halvlegens sidste minutter før VRI havde et par nærgående forsøg.

KFUM kom godt ud til 2. halvleg, og vi virkede en smule mere i kontrol. Der var også farlige forsøg. Efter en times spil spillede Henrik Hykkelbjerg en diagonal mod Thomas Bejder. Bejder tog bolden flot med – og gik forbi et par mænd inden han havde frit skud fra 12-14 meters afstand. Desværre røg forsøget et pænt stykke over mål.

Bare et par minutter senere kom det dejlige 2-0 mål dog. Igen havde vi fyldt VRI-feltet godt op – og Bejders lidt forkølede afslutning endte med at blive en assist, da Rasmus Lysdal satte hælen på, og styrede bolden udenom den karismatiske VRI-keeper.

Og var det svært for VRI så blev det praktisk taget umuligt 10 minutter senere, da deres 6’er (Rasmus Winther Johansen) fik det røde kort for to gule kort med kun to minutters mellemrum. Det første for brok – og det næste for at nedlægge Henrik Brodersen.

Brodersen med blåt øje fra Fremad-kampen blev nedlagt

Kort efter blev Thomas Bejder udskiftet med Morten Pedersen og Morten P nåede også at få en god mulighed fra kanten af feltet. Men den ellers så sikre Morten-P-fod sendte bolden over mål.

Vi stod godt på banen. Defensiven var sikker – og der blev kæmpet godt på midtbanen (noget man skal være klar til at gøre på NES Park) – og fremme blev vi ved med at lave hele og halve chancer. Een af de sidste muligheder tilfaldt Mikkel Frandsen, der spillede en ny fin kamp. Men på en god kontra-mulighed fik VRI-målmand Jakob Thomsen nappet bolden fra fødderne af Frande.

Ny god kamp af Frande, der dog fik et alt for tidligt gult kort

En god, sikker og solid indsats fra drengene.

VRI – Silkeborg KFUM 0-2 (0-1)
0-1 Dennis Flinta (22)
0-2 Rasmus Lysdal (62)

Silkeborg KFUM: Morten Bisgaard, Tobias Olesen, Dennis Flinta, Jannik Videbæk, Lasse Sørensen, Henrik Brodersen, Mikkel Eriksen, Henrik Hykkelbjerg, Mikkel Frandsen (92. Jonas Ipsen), Rasmus Lysdal, Thomas Bejder (75. Morten Pedersen)
Bænk (not used): Mathias Ipsen, Frank Hansen, Alexander Klein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *