Nicolai Johansen slutter i Silkeborg KFUM. Familie- og job-situationen gør det for svært for Johansen fortsat at spille fodbold i Silkeborg.

En af vore helt store helte de seneste tre år – Nicolai Johansen – bliver nødt til at stoppe i KFUM.

Nicolais kone, Caroline, har netop fået tilbudt et nyt og mere krævende job. Og med to små børn, bopæl i Horsens og Nicolais eget krævende job hos hummel i Aarhus, så kan Johansen ikke længere få det til at hænge sammen med fodbold 2-3 gange om ugen i Silkeborg.

“Nicolai er næsten synonym med den store sportslige fremgang, vi har oplevet i KFUM de sidste par sæsoner”, lyder det fra Ove Christensen.

Johansen scorede to mål i vores seneste hjemmekamp – 4-1 sejren over Holstebro

Og der er masser af roser til Nicolai fra den rutinerede Superliga-træner: “Nicolai er en intelligent spiller med taktiske evner, en formidabel teknik og først og fremmest en spidskompentence i det vigtigste, evnen til at score mål”.

Signatur-målet … modtage bolden i højre side – et træk, måske to, ind i banen og så curle den i den lange side. Dét har vi heldigvis set masser af gange. Eksempelvis her i Viby i indeværende sæson – een af kandidaterne til månedens mål dengang:

Nicolai Johansen – signatur-scoring

Nicolais KFUM-start i sommeren 2017 blev lidt udsat efter en karantæne-dom på fire spillerunder, men siden kom han godt igang.

Nicolai in action i en af sine første KFUM kampe – mod Vorup i september 2017.

I efteråret 2017 vandt vi vor JS-pulje, og i foråret 2018 rykkede vi op fra JS1 til DS, blandt andet ved at banke Vejle Boldklub 7-1 i Vejle. Det er fra den kamp det øverste billede er fra.

I tiden i DS har Nicolai fået stadig større betydning udenfor banen også, hvor han har været en god støtte for vore mange unge spillere.

Nicolai har dog også haft det godt på Søholt Parkvej:
“Jeg vil gerne takke jer allesammen for 3 fantastiske år i klubben. Det har været en fantastisk rejse, som jeg er utrolig stolt af at have været en del af, og som jeg altid vil se tilbage på med stor glæde”, siger han til truppen og til hjemmesiden.

“Jeg ville ønske, at jeg kunne have fuldført missionen og stoppet med en oprykning til 2. div., men sådan skulle det desværre ikke være. Men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at I tager revanche til sommer og snupper den oprykning, som hele klubben fortjener. Jeg vil i hvert fald følge med fra sidelinjen og heppe på jer,” lyder det fra horsensianeren.

Nicolai har fået mulighed for at drosle ned rent træningsmæssigt i Odder, der jo også ligger noget bedre geografisk mellem job og bolig. Så Nicolai hænger ikke helt støvlerne på hylden endnu. Ja, faktisk kan vi jo risikere at møde ham i DS-PlayOff, hvor pulje 3 og 4 jo parres til sidst. Den tid den glæde.

Johansen spillede 76 kampe i sine 3 år i den hvide trøje. Vi siger ‘tak for alt‘, og glæder os til at se dig igen. På banerne – eller på Søholt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *