Vore unge løver viste endnu engang styrken da Serie 1 mandskabet fra Fårvang blev besejret 4-0 i Sydbank Pokalen. 3 mål af Aleksandar Sojic (ovenfor).

Inden Coronaen brød ud viste vore unge spillere skræmmende styrke i flere test-kampe mod Jyllandsserie-mandskaber, og i aftenens pokalkamp mod Fårvang fortsatte vore unge spillere de samme flotte takter, og Fårvang – med en fint spillende Tim Arne i mål – slap billigt med kun at tabe 4-0.

KFUM kom foran efter 16 minutters spil. Alexander Klein forlængede et hjørnespark og tæt under mål var det Sojic der prikkede bolden i mål til 1-0. Herefter tog Anes Travljanin over. Først trak han fra Fårvang-forsvaret og ramte fladt ydersiden af stolpen, og lidt efter ramte hans dykkende skud overliggeren.

Anes glider igennem og afslutter på stolpen. Foto: Peter Leth.

Men 2-0 føringen kom først kort før pause. Fårvang tabte bolden midt på banen, og Stefan Stojilkovic førte den forbi et par forsvarere og mod mål. Stefans skud var hårdt – så selvom Tim Arne fik hånden på, røg den i mål til en halvlegs-føring på 2-0.

Stefan få sekunder inden han gør det til 2-0. Foto: Peter Leth

Selvom 2. halvleg blev en smule mere rodet, og Fårvang fik et par gode muligheder ved nogle høje indlæg i boksen, så var billedet det samme: KFUM var ‘ovenpå’, og kom til rigtigt mange afslutninger.

Midtvejs i halvlegen fumler to Fårvang-forsvarere, således at Anton Leth får et løb mod mål. Anton centrer bolden til Sojic, der lige netop får den med – og sendt den i mål tæt ved stolpen. Små 10 minutter senere fik Sojic så sit hattrick da han lidt længere ude fra atter satte bolden i mål tæt ved den ene opstander.

En fin kamp, hvor de unge KFUM’ere havde et gear mere end Fårvang. Der var mange fine KFUM-præstationer. Blandt andet spillede Simon Tøffe Damgaard en stærk kamp.

Eneste malurt i bægeret var knæskaden til Anes Travljanin, der ikke så for godt ud. Vi håber det bedste for Anes.

Fårvang – Silkeborg KFUM 0-4 (0-2)
0-1 Aleksandar Sojic
0-2 Stefan Stojilkovic
0-3 Aleksandar Sojic
0-4 Aleksandar Sojic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *