Thomas Dalgaard træner med i VSK, mens strømmen af unge spillere til KFUM fortsætter.

På bold.dk og i MJA kan man i dag læse, at Thomas Dalgaard i januar har trænet med i VSK i Aarhus. Og såfremt det skulle komme til et skifte for “Lazyboy”, så skal der da lyde et ‘farvel og tak for denne gang’, herfra SilkeborgKFUM.dk.

“Thomas’ dåbsattest kombineret med vores stålfaste satsning på unge talenter betyder naturligvis, at et stop eller et skifte helt naturligt ville være kommet alligevel i nær fremtid”, lyder det fra Elite Udvalgets Holger Kristiansen.

“Måske havde sommeren 2020 været et bedre tidspunkt, men det her er jo amatør-fodbold, så det er ikke let at styre timingen”, fortsætter Holger.

Men hvor det ligner et exit til Dalgaard, så bød den forgangne uge på endnu en tilgang af en ung talentfuld spiller. Oliver Schmidt er nemlig kommet til KFUM fra AGFs U19 Liga trup.

Oliver skiftede i sommeren 2019 Silkeborg IF ud med AGF – men vender altså efter kun et halvt år i Smilets By tilbage til Silkeborg. Det ser dog ud til at Oliver fortsætter med at spille i hvidt – denne gang for KFUM.

Oliver scorede et par mål i fredagens tre interne halvlege på Jysk Park, og her viste han at han er en midtbanespiller, der kommer med i feltet. Velkommen til Oliver.

Så det ligner een ud og een ind. Men før den første kamp i marts er spillet er transfer vinduet i en amatørklub som KFUM virkelig hvad man kan kalde … Silly Season.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *