DS fulgte op på den fantastiske fredag og vandt anden kamp på JYSK Park på fire dage. Tirsdag aften blev VRI – med noget besvær – besejret 3-1. KFUM har dermed for alvor meldt sig ind i Danmarksseriens pulje 4.

Oprykkerne fra Vejlby-Risskov havde også 3 point inden dagens kamp – og de to nederlag VRI havde modtaget var også mod nr. 1 og 2 i rækken: Holstebro og Aarhus Fremad, som også har været KFUMs banemænd i kamp 1 og 2. Kampen blev lige så ‘bøvlet’ som vi havde frygtet. VRI er et ‘voksent’ og dygtigt mandskab.

VRI forstyrrede KFUMs spil – og var med i kampen i samtlige 90 minutter. Efter de første 10-12 minutter begyndte de hvide fra Søholt dog at kreere chancer. Først var det helt uforståeligt at Nicolai Johansen – og også Thomas Bejder ikke kunne møde Jesper Brobergs indlæg fra højre – og ikke langt efter fik topscorer Thomas Dalgaard kampens største chance, som dog ikke blev konverteret. Kort efter at Dalgaard havde misset muligheden tog han dog revanche og sendte bolden fladt i kassen. 1-0 – og publikum håbede at scoringen ville kickstarte en større KFUM-offensiv.

KFUM havde også en del farlige hjørnespark fra Nicolai Johansen i højre side og Casper Røjkjær i venstre – men vi formåede ikke at få nogen af disse dødbolde konverteret. Og så fik VRIs Jeppe Gehrt faktisk udlignet kort inden pausen. KFUMs højre side bakkede – og så var der frit skud til Gerht, der satte den i mål tæt på nærmeste hjørne. Et flot mål.

KFUM kom udmærket ud til 2. halvleg – men vi havde stadig problemer med VRI, som konstant truede vores defensiv. Derfor skiftede Thomas Loft om til at spille med tre midterforsvarere – men Mads Markfoged måtte alligevel redde KFUM et par gange fra at komme bagud.

I stedet afgjorde KFUM kampen i det sidste kvarter. Først kunne Dalgaard sende bolden i det tomme mål efter at vi havde splittet VRI-defensiven – og endnu flottere var det da indskiftede Anes Travljanin fem minutter senere kunne sende bolden i kassen. Et godt mål for KFUM – og for Anes.

VRI lagde et moderat pres til sidst – men KFUM defensiven holdt stand. Selvom det holdt hårdt – så blev det til 3 point, og disse sejre, hvor der skal kæmpes ekstra hårdt, smager næsten bedre.

Spillernes Man-of-the-Match blev Mads Markfoged. Thomas Dalgaard fik dog lige så mange stemmer som vor stærke keeper, og så var der også anerkendelse/stemmer til Thomas Bejder, Mathias Barthel, Holger Maaløe, Anes Travljanin, Mikkel Frandsen og Nicolai johansen.

Næste opgave er Lyseng i Aarhus på lørdag kl. 13.15.

Silkeborg KFUM – VRI 3-1 (1-1)
1-0 Thomas Dalgaard (32)
1-1 Jeppe Gehrt (41)
2-1 Thomas Dalgaard (76)
3-1 Anes Travljanin (81)