KFUM spillede fredag aften sin første hjemmekamp i DS, og i en underholdende affære kunne ‘de hvide’ tilsidst – ret overbevisende – sætte de første 3 point på kontoen efter en solid 3-0 sejr over Skjold Sæby.

KFUM havde lavet to ændringer ift. holdet der startede på Riisvangen i sidste weekend. Ind kom Jesper Broberg og Patrick Bang – men selvom vi stadig spillede med tre i bagkæden, så var det et noget mere offensivt udtryk vi på hjemmebane fik vist.

KFUM startede kampen klart bedst, og der var flere muligheder til Thomas Lofts tropper inden Thomas Dalgaard egenhændigt fik bragt sig i et løb mod mål midtvejs i halvlegen. I helt rette moment spillede Dalgaard Nicolai Johansen, der var fulgt med frem – og 1-0 var en fortjent føring.

Dalgaard kunne også let være blevet noteret for sin anden assist da han kort efter – i et flot KFUM-kontrastød – spillede Thomas Bejder helt fri til skud. Desværre knaldede Bejder bolden på stangen.

Der var andre muligheder – men også Sæby var farlige. I den sidste del af første halvleg var der et par gode muligheder til Sæbys Jacob Hyldgaard – men den normalt farlige nordjyske forward havde ikke sin bedste aften på JYSK Park.

Markfoged måtte – sammen med de de tre midtstoppere Bang, Christian P og Holger – også tage fra, når Sæby var farlige

Straks i anden halvleg bragte KFUM sig på 2-0. Mikkel Frandsen leverede oplægget til Nicolai Johansens andet mål. Selvom Johansen ikke ramte bolden helt perfekt – så fik den nok kraft til at Sæby-keeperen ikke kunne nå ud til den ene opstander og redde. 2-0!

Som bekendt er 2-0 en farlig føring – og ‘de hvide’ tog sig lidt en slapper de følgende 10-12 minutter, hvor Sæby blev inviteret med til festen. Lige indtil vi placerede kontra-kniven i solar-plexus:

Et fantastisk opspil i KFUMs venstre side af banen mellem Mikkel Eriksen og Thomas Bejder resulterede i at sidstnævnte kunne bryde igennem og placere bolden for fødderne af Thomas Dalgaard, der fortjent fik sit mål. Tredje mål i tre kampe fra topscoreren.

Kampen var afgjort – og i den sidste halvdel af 2. halvleg skulle Sæby være glad for at det ikke blev både 4 og 5-0-mål. Dalgaard kanonerede således på overliggeren fra 8 meters afstand.

Der var stærke KFUM-præstationer overalt på banen – men det blev vor nye 8’er Mikkel Eriksen (billedet), der fortjent fik holdkammeraternes stemmer som MOTM. 10-fidus-stemmer var der til den tidligere Vejle-spiller.

Mikkel Eriksen fik en flot hjemmebane-debut

En flot hjemmebane-præstation, som blev overværet af mere end 200 tilskuere, lover godt for fortsættelsen. Som allerede er på tirsdag kl. 19:30, hvor VRI kommer på besøg på JYSK Park.