Det er en ultrakort – og udfordrende – opstart for vort nye Danmarksserie-mandskab. En opstart, som for de fleste af vore spillere kun bliver på 14 dage, og hvor vi nu er halvvejs. Med kun 7 dage til den første turneringskamp.

Den forgangne uge har stået på 2x træning og 2x træningskampe.

Tirsdag besejrede KFUM det tvangsnedrykkede DS-mandskab fra VSK (det gamle Skovbakken). VSK rykkede ud af 2. division – og det betød så at deres DS-mandskab – på trods af 27 point – blev tvangsnedrykket fra DS. Et stærkt KFUM mandskab vandt klart 5-0 – blandt andet på to mål af vor nye goal-getter, Thomas Dalgaard.

Lørdag spillede vi med ‘den brede del af truppen’ i Viby mod deres DS-mandskab. Viby spiller i pulje 4 – og er således ikke i vor pulje, og træner Claus Christiansen vurderer at Viby er blandt de 3-4 bedste i deres pulje.
På en helt håbløs bane i Viby, som ikke har set vand i 2 måneder, tabte KFUM 2-0 i 30 grader+.

Patrick Bang havde et par halvfarlige frispark og Nicolai Johansen havde 2-3 skud, der dog aldrig blev helt farlige.

Her afslutter Johansen. Peter Leth var i Viby – og du kan se hans billeder under menuen billeder.

På tirsdag spilles sidste træningskamp hjemme på Søholt mod Tjørring fra JS. Her satser vi på at kunne stille næsten i næsten stærkeste opstilling ligesom der formentlig kan ske at være en prøvespiller eller to med også.

VSK – KFUM 0-5
0-1 Thomas Dalgaard
0-2 Christian Pedersen
0-3 Thomas Dalgaard
0-4 Christian Hoe
0-5 Rasmus Schjødt

KFUM: Markfoged – Molbech, Lindegaard, Niebur (prøvespiller), Buur – Pedersen, Hoe og Hoe (prøvespillere), Røjkjær – Dalgaard, Johansen
Ind fra bænken: Schjødt, Barthel, Hoppe, Nørbo, Broberg (prøvespiller)

Viby – KFUM 2-0

KFUM: Markfoged – Nørbo, Lindegaard, Klein, Gammelvind – Giehm, Sørensen, Barthel, – Bang, Dalgaard, Johansen
Ind fra bænken: Røjkjær, Perto

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.