KFUMs nyoprykkede Danmarksserie-mandskab forstærker sig med den tidligere Superliga-topscorer, Thomas Dalgaard.

Snakken om Frank Hansens exit til Kjellerup har knapt lagt sig inden KFUM er klar til at offentliggøre den første nye spiller til sæsonen i Danmarksserien. Det er Thomas Dalgaard der i KFUM linker op med tidligere holdkammerater Patrick Bang og Mikkel Buur, når han starter ud i den hvide trøje.

Thomas Dalgaard har haft sine bedste perioder i Skive, Randers, Viborg og Vendsyssel, og een af dem der altid har hentet det bedste ud af den lyslokkede angriber er Ove Christensen, som både har haft Dalgaard i Viborg og Vendsyssel. Dalgaard har også været et smut både i Tyrkiet og Holland (Heerenveen) – men det er herhjemme i Danmark han har scoret samtlige sine små 200 mål i karrieren.

“Det er et spændende hold, der er rykket op, og de vil gerne op i divisionerne. Jeg har snakket en del med Ove Christensen, som også er en del af projektet, og han syntes, at det kunne være spændende at få mig med. Det er endt med, at det skulle være det, fordi det samlet passede bedst til min situation”, siger Dalgaard i dag til Skive Folkeblad.

Skive, der netop er rykket ud af 1. division, havde også tilbudt Thomas en aftale. Dalgaard valgte imidlertid KFUM – og et job som merchandiser i Bet25.

“I Bet25 har vi et CSR program, der hjælper tidligere topspillere igang med en civil karriere efter fodbolden. Det har foreløbig betydet jobs til Christopher Poulsen og Frank Hansen – og nu er jeg glad for at den tredje er på vej i form af Thomas Dalgaard”, siger Holger Kristiansen.

“Tidligere topspillere har en kompetitiv tilgang til tilværelsen, og det at de er kendt i fodbold-kredse er helt sikkert noget vi kan bruge i Bet25, hvor Thomas skal være med til at bygge en forhandler-distribution op”.

Velkommen til Thomas.

 

Ét svar til “Thomas Dalgaard til KFUM”

  1. Bjarne Jensen siger:

    Tillykke Holger og KFUM med at i har hentet Thomas Dalgaard til klubben. Jeg tror han vil blive en stor gevinst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.