Fuglebakkens knoldede hjemmebane på Højlyngen lagde højt græs til KFUMs fjerde kamp i JS1. Heldigvis fik hverken bane eller dommer forpurret at KFUM kunne køre hjem ad motorvejen med 3 point i bagagen.

I modsætning til kampen i Grenå kom KFUM godt ud. Allerede efter 9 minutter havde KFUM haft to gode og farlige angreb. Først kom Patrick Bang fri i venstre side, hvorefter han sendte den over i støvlerne på Frank Hansen i højre side. Vor anfører fik sendt en farlig halvflugter lige forbi mål. To minutter senere var der kasse. Molbech sendte en dyb bold ned bag Fuglebakkens forsvar, hvor Nicolai Johansen fik fat i den. Hans indlæg headede Bastian Skibsted i mål.

Et par flotte angreb og selvom banen var håbløs, så det ud til at Claus Christiansens tropper havde fundet den rigtige recept. Fem minutter senere havde Nicolai Johansen chancen for at fordoble føringen, da Bang efter et smart kort hjørne sendte bolden modsat til sidste sæsons målscorer, der dog ikke ramte bolden helt perfekt.

Efter en halv times spil fik Fuglebakken to straffespark med to minutters mellemrum. Begge straffespark var ‘i den tynde ende’, så dommeren Thomas Langs popularitet blandt de tilrejsende KFUM-tilskuere var ikke stor. Første straffespark pillede Mads Markfoged – og KFUM-keeperen havde også nær fået fat i nummer to, der dog sad helt ude ved den ene opstander.

Fem minutter senere fik KFUM atter en uheldig kendelse imod sig i feltet – denne gang i den anden ende. Mikkel Buur slår en god bold op i feltet, hvor Christian Pedersen gik op i den – men hvor den dumpede ned for fødderne af Nicolai Johansen, der sendte den i kassen. Dommeren havde dog set P bruge ureglementerede metoder. 

1-1 ved pausen.

KFUM startede også 2. halvleg fornuftigt, og det var fortjent at KFUM atter kom i front. Og endnu engang var Bastian Skibsted målscoreren. En ny fremlægning gik over alle mand – og dumpede lige ned for fødderne af Bastian, der i een bevægelse sparkede den uden om Fuglebakkens målmand.

De sidste 20 minutter forsøgte Fuglebakken at presse på for en udligning, men det blev aldrig helt farligt, dertil stod den centrale midtbane, forsvar og Markfoged for godt. Tværtimod var der et par gode kontra-muligheder for KFUM der ikke blev udnyttet. Nicklas Nørbo havde således frit skud fra 11 meter – men valgte alligevel en dribletur på den svære bane.

KFUM var uden de skadede Jannik Mehlsen og Simon Grøn, ligesom der var afbud fra Casper Røjkjær. Det betød at der blev 90 minutter til både Simon Damgaard og Magnus Poulsen – og så var der et glædeligt gensyn med Sebastian Smoljan, der fik sæsondebuteret.

Pænt kunne det ikke blive på den bane – men en god disciplineret holdindsats gav 3 point.

Fidusen gik til Christian Pedersen, der var tilbage på midtbanen og 2-måls-helten Bastian Skibsted, der hver fik 4 stemmer, snert foran Magnus Poulsen og Mikkel Buur der fik 3.

KFUM er nu klar til tre sjove topkampe mod Aabyhøj, Vejle og Agerbæk.

Fuglebakken KFUM – Silkeborg KFUM 1-2 (1-1)
o-1 Bastian Skibsted (9)
1-1 Frederik Kold, straffe (32)
1-2 Bastian Skibsted

Silkeborg KFUM stillede således op:
Mads Markfoged – Jacob Molbech, Mathias Lindegaard, Simon Damgaard, Mikkel Buur – Frank Hansen, Christian Pedersen – Magnus Poulsen, Sebastian Skibsted, Nicolai Johansen – Patrick Bang
Ind fra bænken kom: Sebastian Smoljan, Jonathan Gammelvind og Nicklas Nørbo

 

Ét svar til “God sejr på dårlig bane”

  1. Bjarne Jensen siger:

    Tillykke med sejren det er flot

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *