I lørdags stod vores kvinder overfor den hidtidige sværeste opgave i sæsonen, da de på udebane skulle møde SIF Q.


I taktikken blev der lagt vægt på at vi skulle spille rutineret og klogt med bolden. Vi vidste vi skulle møde et meget ungt hold, så der skulle også bruges noget fysik i duellerne.

Kampen startede meget på vores præmisser – vi spillede rigtig godt med bolden og stod godt på banen når de havde bolden. Det gav da også en del chancer til i 1. halvleg. Scoringen kom efter 27 minutter da Pouline Heidemann rundbarberede deres back og fra spids vinkel klaskede hun bolden i kassen. Vi havde chancer til flere scoringer, men den sidste skarphed udeblev.

I pausen blev der talt om at vi skulle fortsætte det flotte spil og vi skulle vinde samtlige dueller. Det flotte spil udeblev til dels, men til gengæld blev der fightet som sjældent set før. Der blev taget kloge beslutninger og vi stod rigtig godt på banen.

Alt i alt en fremragende kamp fra pigernes side. Den må give os et rygstød til den kommende kamp mod rivalerne fra Gødvad.

Vi spiller næste kamp søndag d. 29 april kl. 15.00 på hjemmebane. Vi kan med en sejr skabe et lille hul til 2. pladsen, så kom og støt os! 

SIF Q – Silkeborg KFUM 0-1 (0-1)

Martin Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *