KFUM spillede lørdag 3-3 mod FC Djursland i Grenå. På en dag, hvor forsvarsspillet ikke var prangende, og KFUM var nede både 2-0 og 3-1, så var resultatet mere end godkendt.

KFUM som i dagens anledning var i neon-grønt kom dårligt igang med kampen. I de to første kampe har vi startet som ‘lyn-og-torden’, men det var hajerne fra FC Djursland der var bedst klar – og allerede efter 13 minutter var vi bagud med 2-0. Først trampede Kristian Kaagh sig igennem KFUM-forsvaret og fik lagt en høj bold indover. Her steg Djurslands’ bedste Lasse Storvang op og saksede bolden i mål. Flot mål – skidt start. Og det blev værre da KFUM ikke fik dækket ordentligt op på et hjørne. Casper Stylsvig kunne let heade bolden i en blød bue over Mads Markfoged.

Midtvejs i første halvleg kom vi dog godt med igen, og der var 3-4 gyldne muligheder for reducering inden pausen. Først snittede Bastian Skibsteds forsøg overliggeren, og få minutter efter fik Patrick Bang en god mulighed. Jannik Mehlsen tog bolden ned med brystet lige uden for feltet – men blev efterfølgende nedlagt. Det direkte frispark sendte vor topscorer dog på stolpen.

Derudover havde Nicolai Johansen en god hovedstødsmulighed, kantspilleren der var trukket helt ind foran mål, hvor han modtog bolden fra Skibsted. Johansen fik dog hverken præcision eller fart i hovedstødet som blev for let at redde for FCD-keeperen.

Vi gik til pause 2-0 nede – og ydermere fik vi Jannik Mehlsen fiberskadet kort før halvtid.

10 minutter efter pause fik KFUM sin livline, da FC Djursland målmanden tabte et indlæg … Mathias Lindegaard var kvik, og drejede sig omkring og sendte reduceringen i målet.

Nu så Hajerne ikke ud til at kunne bide mere fra sig end en lille aborre … KFUM var ovenpå. Men lige som man troede at KFUM skulle udligne – så slog deres farlige offensiv contra. Selvom vi var nok forsvarere tilbage, så fik Lasse Storvang moslet sig fri til skud – og den tidligere talentfulde Randers FC angriber bragte Djursland på 3-1 med 25 minutter igen.

Nu så det atter sort ud.

Heldigvis er Djursland ikke så stærke i forsvaret – som de er i den forreste linje. Så der kom stadig gode muligheder. Blandt andet en stor chance til Christian Pedersen, der det sidste kvarter blev rykket frem på banen. Patrick Bang spillede ham fri til en friløber, men P’s forsøg blev afværget af målmanden.

Og så lidt ud af ingenting – så udlignede KFUM på et minut. Første headede Mathias Lindegaard sit andet mål i kassen på et godt Røjkjær-indlæg, og til allersidst var det Patrick Bang, som vristede sig fri af Djursland-forsvaret og prikkede udligningen i mål.

En vild afslutning, som altså sikrede vores status som ubesejrede – selv om det holdt hårdt.

Mathias Lindegaard fik fidusen. Naturligvis for sine to flotte mål. Den stærke midterforsvarer havde dog også sin del af skylden for et par af Djursland-målene, så han vil givet tænke tilbage på kampen for sin offensive indsats mere end sin defensive.

 

FC Djursland – Silkeborg KFUM 3-3 (2-0)
1-0 Lasse Storvang (4)
2-0 Casper Stylsvig (13)
2-1 Mathias Lindegaard (56)
3-1 Lasse Storvang (64)
3-2 Mathias Lindegaard (88)
3-3 Patrick Bang (89)

Silkeborg KFUM stillede med disse:
Mads Markfoged – Jacob Molbech, Christian Pedersen, Mathias Lindegaard, Mikkel Buur – Frank Hansen, Casper Røjkjær – Jannik Mehlsen, Bastian Skibsted, Nicolai Johansen – Patrick Bang
Ind fra bænken kom: Simon Damgaard, Christopher Poulsen, Nicklas Nørbo

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *