KFUMs U19-hold, der på søndag spiller første kamp i den sidste kvalifikation frem mod en potentiel oprykning til U19 Vest, pudsede inden de vigtige kval-kampe formen af mod Vorup.

Det var dog med en noget eksperimenterende trup, at drengene trådte ud på banen søndag formiddag. Især i bagkæden blev der testet hvilket også hurtigt kunne ses. Kort tid efter kick-off fik Vorup udnyttet forvirringen i KFUM’s bagkæde, og en let inderside gav en tidlig føring til udeholdet. KFUM-drengene fik dog gradvist mere og mere styr på kampen, og fik vendt spillet til vores fordel. Dette resulterede i mere possesion, mere flydende spil og et straffespark. Bastian Skibsted trådte op og ekspekverede køligt: 1-1. Men selvom KFUM havde possesion og pressede på, var det Vorup der igen udnyttede manglen på kommunikationen i de hvides bagkæde. En bold i dybden resulterede i et let mål – og Vorup tog igen føringen.

Igen skubbede KFUM spillet længere og længere op på Vorups banehalvdel, og efter forsøg på henholdsvis overliggeren og stolpen var det et frustreret KFUM mandskab der gik til halvleg med en stilling på 1-2.

2. halvleg bød igen på et mere sammenspillende KFUM-hold, som fik flyttet spillet tættere og tættere på Vorups mål. Dette resulterede i et frispark. Mads Andersen var manden til at sende bolden i feltet, og her var det Johan der fik skubbet bolden i mål og udlignet til 2-2.

Igen varede det dog ikke længe før endnu en lang bold imellem en ellers ny bagkæde gav Vorup den chance de skulle bruge for at tage føringen endnu engang. Frustreret over atter at være bagud pressede KFUM igen på og 70 minutter inde i kampen var det Bastian Skibsteds tur til at tage sagen i egen hånd. Med et træk ind i banen fra venstre kant, og et flot langskud udlignede U19-topscoreren til 3-3.

Begge hold var dog sultne efter sejren og i kampens hede endte det til sidst i kampen med en udvisning til Kasper Thule samt en modstander fra Vorup. Kampen blev kort efter fløjtet af, og begge hold kunne gå i bad med nogle kilometre i benene efter en intens træningskamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *