KFUMs sidste træningskamp forud for turneringsstarten 2. påskedag blev ikke nogen god forestilling. Ja faktisk vil hjemmesidens skribent hævde at kampen i Hinnerup mod Søften ikke gav meget at skrive hjem om.

KFUM var uden Mathias Lindegaard og Christian Pedersen i midterforsvaret, og vi manglede desuden Frank Hansen og Casper Røjkjær på midtbanen. Derudover måtte KFUM også undvære Jacob Molbech og Sebastian Smoljan – foruden de to langtidsskadede i truppen: Mads Andersen og Johan Giehm.

Vi stillede dog alligevel med et pænt stærkt mandskab, og derfor forventede træner-teamet da også, at vi kunne spille op med Søften. For ganske vist har Søften drillet os flere gange tidligere – men holdet er nu rykket i Serie 1, og holdet var – ligesom KFUM – også uden et par af deres bedste.

Simon Nagel var tæt på at åbne sin KFUM-målkonto efter få minutters spil – men den tidligere Superliga-spiller løftede bolden over keeperen – men lige ved siden af mål. Ligeledes ved stillingen 0-0 afsluttede Nicolai Johansen et godt angreb med et hovedstød på oversiden af overliggeren.

Efter en halv times spil kom Søften på 1-o. En let aflevering fra højrekanten blev taget med til baglinjen – og indlægget blev gledet i mål af Søften-forwarden.

Kort efter blev Bastian Skibsted nedlagt i det kriminelle felt, og Nicolai Johansen satte sikkert 1-1-målet i kassen (billedet).

Bare to minutter senere blev Skibsted, som var en af de få der kunne være sin indsats bekendt, sendt dybt i højreside af Jannik Mehlsen. Skibsteds flade indlæg var lige i skoen på Nicolai Johansen der kom løbende fra venstre – og sendte KFUM foran 2-1 ved pausen

Selvom første halvleg ikke var imponerende, så var det alligevel den bedste halvleg set med hvide briller. 2. halvleg bragte minderne tilbage til en tidligere overskrift: ‘Kørt i grøften af Søften’ – for KFUM blev her kørt over med 3-0 – og tabte således den sidste prøve inden turneringsstart med 4-2.

Vi håber på at en dårlig generalprøve giver en god premiere, og krydser fingre for at spillerne er mere klar når Hatting-Torsted gæster Jysk Park 2. påskedag kl. 16.

Søften – Silkeborg KFUM 4-2 (1-2)
1-1 Nicolai Johansen (straffe)
1-2 Nicolai Johansen

Silkeborg KFUM stillede således op:
Mads Markfoged – Simon Grøn, Simon Damborg, Nicklas Nørbo, Christopher Poulsen – Mikkel Buur, Simon Nagel, Bastian Skibsted – Jannik Mehlsen, Patrick Bang, Nicolai Johansen
Indskiftet i 2. halvleg: Casper Møller, Tobias Perto, Jonathan Gammelvind

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *