Alle verdens øjne er rettet mod Moskva, hvor der senere i dag trækkes lod om puljerne til sommerens VM-slutrunde i Rusland. Men det er faktisk ikke den eneste store lodtrækning, der finder sted denne fredag. 

Hos Dansk Boldspil-Union (DBU) er der nemlig også blevet trukket lod til forårets puljer i JS1, og her er KFUM havnet i en Århus/Syd pulje. Der er dog blevet plads til en enkelt afstikker nordøstpå, idet FC Djursland har sneget sig med i puljen.  

Puljen ser således ud: 

Agerbæk SF/Starup IF
FC Djursland
Fredericia fF
Fuglebakken KFUM Århus
Hatting-Torsted Fodbold
Aabyhøj IF
Vejle B
Silkeborg KFUM

Tre af holdene sluttede under os i den netop overståede efterårssæson (FC Djursland, Aabyhøj IF og Fuglebakken KFUM) – men det skal siges, at vi spillede nogle meget tætte kampe mod netop disse tre hold.

De fire øvrige hold i puljen er mere ubekendte, men der hersker ingen tvivl om, at KFUM havnet i en hård pulje, hvor der bliver kamp om førstepladsen, som giver adgang til Danmarksserien. 

KFUM starter forårssæsonen på hjemmebane mod Hatting-Torsted i weekenden d. 1. april.

Se det foreløbige kampprogram her.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *