Hjemmesiden fangede den nu forhenværende KFUM-træner, Lars Dahl, til en snak om hans tid i klubben, inden han på torsdag skal under kniven og opereres i hoften. 

Da JS-herrerne i weekenden sikrede sig oprykning til forårets JS1 ved at spille 1-1 på hjemmebane mod DGL 2000, var det samtidig Lars Dahls sidste kamp i spidsen for KFUM-mandskabet. 

For selvom der fortsat resterer to kampe af efterårssæsonen, bliver det uden Lars Dahl på sidelinjen. Den succesfulde KFUM-træner står nemlig overfor en hofteoperation, der holder ham væk fra kridtstregerne i kampene mod Vorup FB og Fuglebakken KFUM. 

Hjemmesiden fangede den nu forhenværende KFUM-træner inden operationen, og i nedenstående “Q&A med Lars Dahl” kan du læse meget mere om Lars Dahls eget syn på sine mange år i KFUM.

Hvordan er det at skulle sige farvel til KFUM efter så mange år i klubben?
– Det er altid en underlig fornemmelse, men heldigvis har jeg selv valgt, at det skal være sådan. Men jeg kommer til at savne KFUM – jeg vil dog stadig følge med i det omfang, at tiden tillader det.

Du har været i klubben af tre omgange (11 år i alt). Hvad betyder KFUM for dig?
– KFUM vil altid være min klub. Jeg har brugt rigtig mange timer i klubben – også flere end i drømmer om. 

Hvad kommer du til at savne mest ved klubben?
– Der er mange ting, men specielt spillerne og folkene omkring holdet – Michael P har været fantastisk som holdleder. Han har været med på hele rejsen, og vi snakker/skriver stort set sammen hver dag.

Hvis du kigger tilbage på din tid i klubben, hvad vil du så huske den for?
– Nogle gode drenge, uanset om det har heddet serie 3 eller som nu JS. Jeg har fået lov til at gøre tingene på min måde, uden at folk har blandet sig. Jeg føler, at der altid har været stor tillid til mig, og det har været fedt.

Er der nogle oplevelser i klubben, der står klarere i erindringen, og som har været en højdepunkt for dig som træner i klubben?
– Jeg har haft en del oprykninger i min KFUM-tid, og de har alle sammen været vigtige – det er det, der driver mig som træner. 

Du overtog et hold langt nede i rækkerne, og nu afleverer du holdet i JS1. Kan du sætte ord på den rejse, som du og klubben har været igennem?
– Jeg overtog et serie 3-hold uden selvtillid og en klub, der var lidt rystet ovenpå to nedrykninger i træk. Men i fælleskab fik vi samlet trådene og set med mine øjne, så har KFUM som klub aldrig været bedre end nu. Vi har fire seniorhold, 2 damehold og et rigtig godt u/19-hold, som jeg har nydt godt af. Så det har uden tvivl været en fantastisk rejse.

Er det et endegyldigt farvel til KFUM, eller kommer vi til at se dig i klubben igen?
– Jeg siger aldrig farvel, men på gensyn. Men man kommer nok aldrig til at se mig som cheftræner i KFUM, så er det kun, hvis projektet ikke holder – men det håber og tror jeg på, at det gør.

Her fra redaktionen skal lyde et STORT TAK til Lars Dahl for den store indsats, som han igennem mange år har ydet for KFUM. Vi ønsker Lars al mulig held og lykke i hans nye job som cheftræner i Fårvang. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *