KFUMs sidste kamp i forårssæsonen bliver pokalkampen i 7. runde – ude mod Kvik Ålestrup. Den spilles tirsdag aften kl. 19.00, og Lars Dahl har udtaget følgende trup:

Mikkel Dalgaard
Christopher Poulsen
Mathias Lindegaard
Jacob Molbech
Christian Pedersen
Carsten Røjkjær
Mathias Barthel
Christoffer Hoppe
Jannik Mehlsen
Kasper Thule
Frank Hansen
Lars Erik Pleh
Simon Grøn-Iversen
Simon Jørgensen

Der er afbud fra studenterne Mads Andersen og Bastian Skibsted – og Sebastian Smoljan, men vi stiller alligevel med et stærkt mandskab, der gerne skulle sikre os en spændende pokalkamp som opvarmning til den nye sæson.

KFUM har senest været i Hvam den 21. august sidste år, hvor vi vandt 4-1 efter mål af Hoppe, Smoljan, Philipp og Christian P. Kvik Aalestrup rykkede ud af Serie 1, så det er et Serie 2 mandskab vi møder. Men i Hammel sidste tirsdag så vi at der ikke er nogen lette kampe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.