KFUMs nyoprykkede JyllandsSerie hold er kommet i følgende JS2 pulje (Pulje 4):

Brædstrup IF
Christiansfeld IF
DGL 2000, Aarhus
Fuglebakken KFUM, Aarhus
Kolding IF
Silkeborg KFUM
Søften GF
Vejen SF

Dermed blev det til en Århus/Syd pulje.

Umiddelbart er det naturligvis svært at sige noget om styrkeforholdet i puljen, men generelt er det jo oplevelsen at ‘Øst’ (Århus) er stærkere end ‘Vest’.

En lille analyse af de 7 hold:

Brædstrup spillede vi mod i Serie 1 for nogle sæsoner siden – og i foråret 2016 var de i JS1, hvor de dog blev sidst. I efteråret sluttede de som nummer 5 i Pulje 4. 19 point i 14 kampe og en samlet målscore på 26-38. Dermed sluttede de lige een plads (og tre point) fra at komme med i JS1. Det var deres afslutning som var helt katastrofal. I de sidste 7 kampe tabte Brædstrup de 6 med en målscore på 6-26. Brædstrup mister deres træner, som skal til Lemming.

Christiansfeld IF sluttede som nummer 6 i samme pulje som Brædstup. Eet point dårligere: 18 point i de 14 kampe. Målscore: 29-40. Dermed var Brædstrup og Christianfeld IF de to hold der lukkede flest mål ind i Pulje 4.

Vejen SF blev nummer 7 i samme pulje (Pulje 4). Vejen fik kun 13 point i de 14 kampe – og vandt således kun 4 kampe – to af disse fire sejre kom dog mod Horsens Freja (både ude og hjemme), som vi – i KFUM – jo kender som et godt hold. Vejen sluttede a point med Sædding-Guldager som rykkede ud – så det var lige til øllet at de kom med i JS2. Foråret 2016 lignede KFUM: Her vandt man sin Serie 1 pulje suværent med 12-0-2 i kampe.

DGL 2000 – Den Gale Loge fra Aarhus – blev nummer 5 i Jyllandsserie pulje 3 i efteråret. De var således kun een  plads (og 2 point) fra at komme med i JS1. DGL 2000 var det hold i rækken der lukkede færrest mål ind. Det er ret sjældent for et hold der slutter som nummer 5. En målscore på 20-14 (!) kunne dog ikke sikre andet end 6-3-5 og 21 point, hvilket altså var 2 for lidt. De tabte begge kampe mod Lemming med 1-0.

Søften GF er oprykkere fra Serie 1 pulje 7. Her sluttede man med 27 point for 8 sejre 3 uafgjorte og 3 nederlag. De 27 point var det samme som vores gamle ‘banemænd’ fra TST, som vi havde store kvaler med i foråret 2016. Søften var dog bedst indbyrdes med TST og rykkede således op. Google fortæller at der bor 2.746 i Søften, som ligger 12 km fra Aarhus C.

Fuglebakken KFUM, Århus er ligeledes oprykkere. Fuglebakken KFUM var dog i JS2 i foråret 2016. Her rykkede man ud – men vandt derefter Serie 1 pulje 8 suverænt. 31 point på førstepladsen efter 10-1-3 og en målscore på 39-15 ser godt ud i den svære Århus-kreds, som vi selv prøvede kræfter med i foråret 2016.

Kolding IF fuldender kvartetten af oprykkere. Dette er klubbens andethold, som i foråret 2016 sluttede midt i Serie 1 Pulje 10 med 17 point. I efteråret var de dog ganske suveræne med 31 point (9-4-1) og hele 55 mål. Som andethold er de naturligvis underlagt førsteholdet, der helt som Kjellerup i øvrigt, skal i oprykningsspil i 2. division.

 

Første kamp bliver et KFUM-opgør, når vi på Søholt byder velkommen til KFUM Fuglebakken. Det sker i weekenden den 1.-2. april 2017.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *