Lørdag den 18/2 skulle serie 3 holdet for første gang i aktion, i forårets første træningskampe forud for sæsonstarten i April.

Det blev dog ikke blot til et enkelt med hele to opgør for holdet denne lørdag, da man udover trænings-turneringens modstandere fra AH 2012, også havde arrangeret en træningskamp mod FC Silkeborg.

Overordnet set var det tilfredsstillende at kunne mønstre 2 mandskaber på en dag, hvor første holdet også var ramt af en del afbud, og samtidig med at det talentfulde U19 mandskab havde kamp.

Selvom der var nok af spilletid til samtlige spillere tidligt på året, var der i begge opgør flere gode oplevelser!

Første træningskamp mod AH2012 bød på revanche, da man sidste år mødte samme hold i trænings-turneringen med et spinkelt nederlag til følge. AH 2012 klarede det vi ikke formåede, at rykke op i serie 3 og i efteråret etablerede holdet sig i serie 3.

Kampen var et jævnbyrdigt opgør mod to hold som tydeligt brugte kampen på at arbejde med forskellige dele i spillet. Men med hele 6 nye spillere i truppen var, og i lange perioder i undertal, er det imponerende, at man endte med at vinde kampen 3-2, efter 2-2 ved pausen. Flot!

Serie 3 havde derudover en kamp i Buskelund senere samme eftermiddag.
FC Silkeborg kendte KFUM særdeles godt fra efterårets turnering, hvor KFUM endte som oprykkere og med sejre i begge opgør.
Denne gang endte FC Silkeborg dog med at trække det længste strå og sejrer 4-1, efter 2-0 ved pausen. KFUM holdet havde både chancer og spil til mere, men skarpheden manglede.
Overordnet set endte det med gode kilometer i benene til mange spillere og gode perioder i begge kampe, som vi kan bruge til en del fremadrettet. Vi arbejder videre tirsdag.