Søndag eftermiddag tørnede Ikast og Silkeborg KFUM sammen i en kamp der kunne sætte mange ting på plads i serie 4 pulje 62. Kampen var et opgør imellem rækkens 1’er og 2′ er – og KFUM kunne med en sejr, definitivt sikre sig oprykning til Serie 3.

Opgøret startede noget nervøst fra begge mandskaber. Ingen af holdene åbnede rigtig op og generelt var der få chancer i begge ender. Det der manglede i flot spil, var der til gengæld i dueller og nærkampe.
Det var dog en fin aktion i højresiden der bragte KFUM tættere på oprykning. Efter gode pasninger ender Mathias Lindegaard (billedet) pludselig i en god position. Hans afslutning (ikke indlæg) passerede Ikasts keeper, og 1-0 til KFUM efter 20 minutters spil.

Målet vækkede dog Ikast-spillerne og pludselig havde KFUMerne vanskeligt ved at finde rytme, spil og vinde duellerne.

Ikast kom tættere på, og med blot 2 minutter tilbage af første halvleg lykkedes det så desværre for de gulblusede. En hurtig omstilling blev straffet – og Ikast udligner til 1-1 i to forsøg.
I overtiden af 1. halvleg bragte Ikast sig i front og KFUM, som startede ok – virkede en smule groggy.

Efter blot 5 minutters spil i 2. halvleg var KFUM tvunget til omrokeringer. En skadet Bjørn Mark blev erstattet i midterforsvaret af Martin Sørensen.
Billedet i 2. halvleg var det samme: KFUM forsøgte at sætte spillet, men oftest uden held og skarphed.
Bedre gik det med dødboldene, som konstant voldte Ikast problemer.
Netop en dødbold i det 62. minut sendte igen troen tilbage hos KFUM holdet. Efter et hjørnespark, lidt nærkampe m.m. endte bolden hos Henrik Hedegaard. Han svigtede ikke og bragte KFUM tilbage i kampen – 2-2.
Bare to minutter senere var den dog gal igen. Da Mathias Vestergaard ville sende en bold langt, rammer den desværre istedet en jagtende Ikast spiller … og sejlede i mål til 3-2.

Målet betød øjensynligt at KFUM kastede det nervøse spil væk – og de sidste tyve minutter var de bedste fra KFUM holdet. Ikast så mere og mere slidte ud. Det blev dog nervepirrende og dramatisk for vi skulle helt hen til det 85. minut før Hedegaard med sit andet mål i kampen sikrede det udlignede mål. 3-3.

“Havde vi haft en smule held havde vi måske kunnet sikre alle tre point – men set over alle 90 minutter, må vi være tilfredse med 1 point”, lød det fra Carsten Overgaard efter kampen.

“Indtil de løber tør for kræfter gør Ikast det svært for os. Og selvom vi allerhelst ville have afgjort det i dagens kamp, må vi bare konstatere at vi møder et godt hold, som gør det svært os. Heldigvis er det stadig i egne hænder! Men det kræver en sejr næste lørdag hjemme mod Vinderslev kl. 13.30”

Lad os møde talstærkt op på lørdag og hjælpe 2. holdet det sidste stykke mod Serie 3.