Klubbens to stærke veteranhold i +45 rækken stod mandag aften støvler mod støvler i topkamp på Søholt. Denne gang med KFUM 2 som det vindende hold. Sejren blev grundlagt på en flot start og en halvlegsføring på 4-1. KFUM 1 plejer ellers at have overtaget i de indbyrdes opgør, og 1’erne kom også langt bedre med i 2. halvleg – men det blev ved lige ved og næsten. KFUM 2 vandt fortjent med 5-4 over klubkammeraterne, der indtil da have gjort rent bord i turneringen.

“Vores sejr over 1’erne er helt sikkert et resultat af vores intensive 3-dages træningsophold i Leeds. Vi kom hjem sent i aftes, og vi var stadig flyvende. I Leeds spillede vi mod et udvalgt Gambiansk/Engelsk hold både fredag og lørdag, vi blev inspireret af Leeds-Birmingham på Elland Road – og vi havde mange dybe spillersamtaler på diverse hyggelige pubs. Den internationale erfaring har givet holdet et løft,” forklarer Carl Okkels, der er spillende coach på KFUM 2.

I den modsatte lejr havde man svært ved at begribe nederlaget: “Jeg kan ikke huske, at jeg har tabt en veteran-kamp nogensinde”, lød det fra en forbløffet Per Møldrup fra KFUM 1.

Man of the Match blev fysisk stærke Michael Sylva, der konstant voldte KFUM 1 store smerter og kronede indsatsen med to flotte mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *