Alt breddefodbold i foråret er aflyst.
Kun 2. division og Danmarksserien kender endnu ikke sin skæbne.

Efter fase 2 åbningen i går, hvor Superligaen og 1. division fik lov til at blive genoptaget, stod det samtidigt klart at der ikke bliver noget breddefodbold i foråret.

DBU har derfor i dag udsendt meddelelse om at alle bredde-hold og turneringer i foråret er aflyst. Dermed bliver foråret 2020 – det forsømte fodbold-forår.

Alle breddeklubberne kan – når man ikke var med i fase 2 – naturligvis ikke nå at få afviklet nok kampe til at give en retfærdig afvikling. Det er specielt ærgerligt for vort stærke unge Serie 2 mandskab, der helt sikkert ville have spillet med om oprykning til Serie 1.

De to eneste hænge-partier i dansk fodbold er nu 2. division og Danmarksserien. Disse to ligaer er jo – i modsætning til turneringerne under DBU Jylland – kun ca. midtvejs i turneringen, hvilket jo gør det umuligt at at nå i mål med den fulde turnering i juni måned.

DBU har dog mulighed for at forlænge både 2D og DS sæsonen. Ligesom man jo har muligheden for bare at spille de 5 kampe i grundspillet for 2. division og de 4 kampe som DS mangler for at have mødt alle hold to gange.

Mere følger …

2 svar til “Det forsømte forår”

 1. Peter Gaede siger:

  Hej
  Undrer mig over, at I ikke er opdateret på træning for børnene – hvorfor? De kan reelt starte træning på mandag!!!

  • Holger Kristiansen siger:

   Hej Peter,
   Vi har desværre ikke en webmaster på sitet, der fra centralt hold sørger for at alle hold leverer indhold. Det er lidt op til de enkelte hold og deres trænere at sørge for at kommunikere her på siden.
   Men jeg gir din besked videre til de rette!
   bh/Holger Kristiansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *