En lille hilsen til alle KFUMere i denne mærkelige tid. Vi krydser fingre for at vi snart ses igen på Søholt Parkvej.

DBU Jylland har – i sidste uge – udsendt deres scenarier for afviklingen af fodbolden her i foråret. De arbejder med Plan A, B og C – som du kan læse mere om HER. De scenarier gælder for langt de fleste hold i KFUM.

Divisionsforeningen har også – i denne uge – udtalt sig om scenarierne i de tre øverste rækker: Superliga, 1. division og 2. division.

Den eneste række, hvor der ikke har været udsendt planer og scenarier for er Danmarksserien, som ikke administreres af DBU Jylland – men af DBU (Sjælland). KFUM har derfor været i kontakt med turneringschefen for DS, Thomas Lesly Rasmussen.

Og der er desværre ikke nyt endnu.

“Næste melding der kommer fra DBU om DS – det bliver når vi hører nyt fra Statsministeren”, lyder det fra Thomas Lesly .

Så vi bliver nødt til at fortsætte selv-træningen – så vi er klar når der åbnes op. Med meldingerne fra Divisionsforeningen om de tre øverste rækker, så er der pt. i hvert en optimisme omkring, at vi kommer til at spille kampe i foråret.

Og gives der frit ultimo april eller primo maj (evt. uden tilskuere) – så burde vi også kunne nå at spille alle 13 kampe i maj, juni og begyndelsen af juli. Med 3-4 midtugekampe. Alternativt gættes der på et scenarie, hvor vi spiller de fire kampe som betyder at alle hold i DS har mødt hinanden to gange.

Men hvornår vi hører mere ved vi ikke – for som Thomas Lesly også tilføjer:
“Uanset hvad, så er Danmarksserien lidt styret ovenfra – omkring op- og nedrykninger”.

Men foreløbig venter vi altså på Mette, som Holger fortæller i denne lille video:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *