Ja, så må vi desværre komme med en trist meddelelse, og det har ikke noget med den florerende Corona virus epidemi at gøre. Vort mangeårige medlem og trofaste KFUM kammerat, Preben Niebuhr, har igennem en længere tid kæmpet mod forskellige dårligdomme, som bl.a. også canser. Han har kæmpet en brav kamp; men vi har i dag fået meddelelse om, at han nu har måttet strække våben, og han er stille sovet ind og er ikke længere iblandt os. Det har været en hård tid for ham og familien. Han nåede sin 80 års dag sidste år; men det blev desværre heller ikke en festdag, som man ellers kunne have forestillet sig.

Preben var i mange år med i fodboldafd. bestyrelse og sammen med Leif Dahl også træner for nogle af klubbens første kvindelige fodboldspillere. Han var også træner for flere ungdomshold og har ligeledes været med på ”onsdagsholdet” hvor han udførte et stort arbejde.

Billede:

Bfv: Knud Trier, Finn Saaby, Preben Niebuhr, Leo Henriksen og Thorkild Jalk. Mfv: Vagn Ove Jorn, Anker Klitte og Lorents Sørensen. Ffv: John Quist, Kurt Rasmussen og Bjarne Henriksen.

Lille billede er fra 5. april 1959 hvor Silkeborg KFUM  igen spiller Serie 3 mod Kjellerup på udebane. Kjellerup er foran med 3-1 ved halvleg, og det er en giftig centerforward det har scoret alle 3 mål. Det får KFUM efterhånden styr på, og som det hedder efter kampen: ”Vi fik udlignet, og hver gang Kjellerup fik yderligere et mål udlignede vi lige så stille, og det var hver gang Preben Niebuhr, der scorer”. Kampen endte 5-5 Karsten Niebuhr Scorer 1 mål, mens Preben scorer 4 og får fiduspokalen. 

Preben skal begraves lørdag den 28. marts, men i disse Corona tider må der kun komme de nærmeste til en begravelse, og max. 10. Der påtænkes at afholde en mindehøjtidelighed senere, når der igen er blevet normaliserede forhold i landet.

Vore tanker går her og nu til de efterladte, som sidder tilbage med smerten, og vi vil mindes Preben, som den gode kammerat, han var. Altid i humør og klar med en kvik bemærkning.

Æret være Prebens minde.

 Valde & Finn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *