DS vandt 3-0 over Carsten Hemmingsens tropper på kunstbanen i Odder. KFUM-debut til Dennis Flinta.

Odder har været 2. divisionshold i en længere årrække men rykkede sidste sommer ned. De spiller nu i den sydlige DS-pulje, og helt som det er tilfældet med de øvrige 2. divisions-nedrykkere (Kjellerup, Marienlyst og Dalum) så har livet i DS været sværere end ventet. Derfor har man i Odder i vinterpausen ansat Carsten Hemmingsen.

Den gamle OB- og FCK-midtbaneslider har helt sikkert fået tilført Odder noget kampgejst, og det var et meget tændt Odder-mandskab, som specielt i kampens første tredjedel pressede på.

I løbet af de første 20 minutter var der ingen større muligheder – og de bedste forsøg var to langskudsforsøg fra Odder, der dog ikke ramte målet. Den første store mulighed kom efter et Odder-frispark i venstre side, hvor Morten Bisgaard diskede op med en super-redning fra tæt hold.

KFUMs første store mulighed kom efter 25 minutter. Dennis Flinta slog en fantastisk diagonal fra højre side og til venstre back, Jesper Broberg, som kombinerede med Anes Travljanin, som sendte Broberg fri til skud. Broberg prikkede bolden fint uden om keeperen – men desværre ramte forsøget stolpen.

Efter en halv times spil måtte KFUM-anfører Nicolai Johansen gå ud. Johansen havde nogle minutter tidligere fået et større skrub/trælår – og med den offensive bænk vi havde med, var der ingen grund til at spille videre. Ind kom Alexander Sojic.

Kun få minutter senere kom KFUM på 1-0. Mikkel Frandsen erobrede bolden på midten af banen og spillede Anes Travjanin (billedet), mens han selv – sammen med 2-3 holdkammerater – kom med i kontraen. Vore løb rykkede fuldstændigt Odder-forsvaret fra hinanden, så Anes kunne gå direkte mod mål, afdrible en enkelt mand – og derefter sætte bolden i kassen tæt ved den ene opstander. Et fint mål.

KFUM tog over i den sidste del af første halvleg, og udover en del hjørnespark fik Mikkel Frandsen også en friløber mod Odder-målet. Jesper Broberg var atter med i et opspil, og han serverede bolden til Frandsen på det helt rigtige tidspunkt ift løbet. Frande fik dog desværre ikke passeret Odder-keeperen, der reddede med sit højre ben, og så kunne KFUM gå til pause med en 1-0 føring.

KFUM havde flere gode muligheder i det sidste kvarter af 1. halvleg

I pausen kom William Rex Sørensen ind i stedet for Dennis Flinta, som i dag debuterede i den hvide bluse. En sikker indsats af Dennis, og med en ligeledes stærkt spillende Frank Hansen foran forsvaret, så lover godt for foråret, hvis holdets to veteraner kan holde sig skadesfri.

Som 2. halvleg skred frem blev KFUM-dominansen mere udtalt – men alligevel gav vi lidt unødigt 2-3 store muligheder væk til Odder. Men en fantastisk fodparade af Morten Bisgaard, og et underkendt offside-mål, betød at det aldrig blev Odders dag.

I den anden ende var der til gengæld masser af muligheder. KFUM havde langt mere at skyde med – og efter en god times spil kunne Henrik Hykkelbjerg score sit første KFUM-mål.
En lang bold fra forsvaret blev flækket videre af Frandsen til Alexander Sojic. Sojic satte kurs mod mål – og på baglinjen kunne han sende bolden skråt tilbage til Hykkelbjerg, der med venstre koldt udplacerede Odder-keeperen.

Et par minutter senere skiftede vi fem mand. Ind kom Mathias Barthel, Joakim Grosen, Stefan Stojilkovic, Lasse Sørensen og Peter Nemec. I stedet for Frank Hansen, Mikkel Eriksen, Henrik Hykkelbjerg, Holger Maaløe og Anes Travljanin.

Udskiftningerne betød dog ikke det store. Der stod stadig KFUM på det meste, og 10 minutter før tid kunne hattrick-helten fra onsdag, Peter Nemec, sende endnu et mål i kassen.
KFUM fik dog god hjælp til dette mål. Sojic sendte et indlæg indover, hvor Odder forsvaret kun kunne cleare den højt i luften. Odders høje målmand skulle naturligvis bare gribe den – men han valgte at tabe bolden ned for fødderne af KFUM-angriberen, som let kunne score sit 4. mål på 4 dage.

Næste weekend spiller førsteholdstruppen to kampe. Een mod VSKs 2. divisions-mandskab (ude) og een mod Lars Dahls Bording (hjemme).

Odder – Silkeborg KFUM 0-3 (0-1)
0-1 Anes Travljanin
0-2 Henrik Hykkelbjerg
0-3 Peter Nemec

Silkeborg KFUM:
Morten Bisgaard, Alexander Klein, Dennis Flinta (William Rex Sørensen, 46.), Holger Maaløe (Lasse Sørensen, 65.), Jesper Broberg, Frank Hansen (Mathias Barthel, 65.), Mikkel Frandsen, Mikkel Eriksen (Joakim Grosen, 65.), Henrik Hykkelbjerg (Stefan Stojilkovic, 65.), Anes Travljanin (Peter Nemec, 65.), Nicolai Johansen (Alexander Sojic, 30.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *