Foråret 2020 indledes med en fælles – udvidet – første/andet-holdstrup på 35 mand. Aldrig har truppen i Silkeborg KFUM set SÅ stærk ud.

“Det bliver godt nok noget af en hovedpine at skulle vælge mellem de dygtige spillere”, udtaler Thomas Loft til Midtjyllands Avis lørdag.

En dejlig hovedpine, dog.

Udover vores talentfulde hold – som afsluttede efteråret på en 2. plads – er der kommet 12 nye spillere. De 11 blev omtalt i sidste uge i Midtjyllands Avis – og derudover forsøger topscoreren fra Fårvangs Serie 1-oprykkere – Simon Boye Bruun – også at spille sig ind i varmen hos Thomas Loft og Frank Hansen.

I KFUM er vi glade for, at vi også har rollen, som dem der samler de største serie-talenter op – og specielt i årets tre første måneder – tester om de er klar til DS-niveau. Sidste år havde vi Victor Sejersen fra FC Silkeborg med – og i år er det så Simon Boye Bruun. Ligeledes fra Fårvang har målmand Tim Arne Sørensen også deltaget i sidste uges træning. Begge – Simon og Tim – var, iflg. Lars Dahl, helt afgørende i Fårvangs (og Lars’) flotte oprykning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *