Efter 1½ år i Kjellerup vender Frank Hansen ‘hjem’ til KFUM. Denne gang som spillende assistent-træner, og med sig 15 km sydpå fra Kjellerup følger midtbanespilleren Henrik Hykkelbjerg.

Det kom som et chok da han forlod os …
Det var sommeren 2018, og vi kunne i KFUM synge med på en lettere omskrevet tekst af det gamle Danseorkesteret-hit.

Vi havde lige spillet os i DS – da vor anfører Frank Hansen valgte at takke ja til et assistent-træner job i Kjellerup. Den havde vi ikke set komme – men nu kan vi med stor glæde fortælle at Frank er tilbage. Denne gang først og fremmest som assistenttræner for Thomas Loft – men støvlerne er også med i tasken, så mon ikke der også bliver brug for spilleren Frank Hansen. Frank er trods alt den danske spiller der har flest danske U-landsholdskampe – uden at få en A-landsholdskamp.

Vi får en person ind, som bliver et stort aktiv for os, både inde og udenfor banen. Med hans store erfaring skal han være med til at udvikle vores unge trup og være en stor katalysator for vores kultur og træningsmiljø. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Frank”, lyder det fra Thomas Loft.

I sin første periode i KFUM nåede Frank Hansen 37 kampe i den hvide bluse. Velkommen ‘hjem’, Frank.

Nedad hovedvej 52 fra Kjellerup til Silkeborg kommer ligeledes midtbane-profilen Henrik Hykkelbjerg.

Henrik har de seneste sæsoner været en af Kjellerups aller-stærkeste. Både i 2. division og i Danmarksserien. Som de fleste KIF-spillere, spillede Henrik også en flot kamp, da de slog os stort på Jysk Park. Han var involveret i flere af målene – hvoraf han selv scorede to. Blandt andet et flot et af slagsen – sat ind med venstre-poten. Se målet her.

Henrik der bliver 23 år i dag kommer fra Viborg FF, hvor han spillede på deres U19-mandskab. Herefter spillede han to sæsoner på Viborgs reservehold, inden turen gik til Kjellerup sommeren 2018.

Stort velkommen til Henrik, som er en af vore mange spillere der bor og læser i Århus.

Henrik Hykkelbjergs karriere indtil nu
2014-2016 Viborg FF U19
2016-2018 Viborg FF JS/DS
2018-2019 Kjellerup 2.div/DS
2020 Silkeborg KFUM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *