Vi har haft et stærkt efterår, og i de kommende dage vil vi evaluere efter de første 14 ud af 27 kampe. I dag gælder det ‘Bisse-listen’.

DS mandskabet har fået 22 advarsler i de 14 kampe (1,57 per kamp) – og ingen røde kort. Totalt set må det siges at være et fornuftigt antal, og det har betydet, at vi endnu ikke har haft spillere i karantæne.

De 22 gule kort er fordelt således:

Mikkel Frandsen er øverst på KFUMs bisse-liste efter de første 14 kampe

Frandsen er den eneste KFUM-spiller der har fået 3 advarsler. To af dem blev takseret til 6 point – og det sidste gav 3 point. Totalt har Frandsen 15 point, og han står derfor i voldsom risiko for karantæne ved næste gule kort. For der uddeles karantæne når spillerne når følgende point-tal:

19, 36, 52, 68, 84, 100, 116, 132

“Sjovt” nok var den kamp hvor vi har fået flest kort og flest point – også den kamp, hvor vi var mest overbevisende. Nemlig ude mod Skjold Sæby. I 5-1 sejren fik vi 4 advarsler og 22 point, hvilket dog også må tilskrives, at dommeren ikke havde en af sine bedste dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *