KFUM havde førstepladsen i Pulje 4 i to minutter – men uheldigvis løb Holstebro med sejren til sidst.

Topkampen på JYSK Park blev ikke noget sprudlende opgør. Men alligevel et opgør, som vi skulle ha’ haft point ud af.

Specielt i første halvleg var KFUM det klart bedste mandskab. Holstebro stod meget dybt, og levede på ganske få kontra-muligheder, og lange indkast. Spillet var dog for langsomt til at Holstebros kæder for alvor blev udfordret – og den næstsidste bold blev sjældent skarp nok. Så selv med et massivt spil-overtag endte første halvleg 0-0.

Efter en Holstebro-mulighed tidligt i anden halvleg kom det fortjente føringsmål dog.

Lasse Sørensen gik til baglinjen i venstre side og sendte bolden fladt ind til Mathias Barthel der kom med fra højre back-positionen og afsluttede. Holstebro-forsvaret reddede på stregen – hvorefter bolden atter kom ud til Mathias, som anden gang sendte bolden på undersiden af overliggeren. Og efter et par dueller – endte bolden også for tredje gang til Barthel, der denne gang sendte bolden i kassen. Et fantastisk mål – og 1-0 til de hvide. Og KFUM var virtuelt det nye førerhold i DS Pulje 4.

Se Barthels fantastiske mål HER

Mathias Barthel har netop sendt bolden forbi HB-keeperen – helt ude ved højreo opstander

Den placering holdt dog kun to minutter – så udlignede HBs Emil Zetterquist, på noget der lignede en offside. Det bliver spændende at se om video-optagelserne kan afsløre om linjevogter Lars Bo Larsen havde ret i at han ikke skulle vinke med flaget.

Som halvlegen skred frem lignede det en uafgjort – også fordi Holstebro efter målene havde vovet sig længere frem. Men uafgjort er ikke noget vi bruger i KFUM (her efter 10 kampe spillet er det endnu uden et X) – og et kvarter før slut kunne Bo Berg score til 1-2. Også ved dette mål følte KFUMs sig en smule bortdømt af dommer Thomas Lang, der valgte at ignorere at KFUMs Holger Maaløe blev revet ned.

Til sidst – og desværre lidt for sent – fik KFUM dog vist at vi havde det fysiske overtag. Specielt efter at Patrick Bang blev sendt på banen. Holstebro havde meget svært ved at klare det tryk der blev lagt – og det var næsten i kampens sidste 10 minutter at KFUM havde de største chancer.

Både Thomas Dalgaard og Nicolai Johansen havde pæne muligheder de sidste 10 minutter – her fyrer Johansen over mål med højre-skøjten

I denne fase følte KFUM-træner, Thomas Loft, at indskiftede Bang blev snydt for et straffespark. Til Midtjyllands Avis sagde han efter kampen:

“Til sidst blev vi snydt for et klokkeklart straffespark til Patrick Bang. Det er sjældent jeg brokker mig over sådan nogle ting, men det gør jeg altså denne gang. Han blev flået ned i feltet”, lød det fra Loft.

Patrick Bang burde – iflg. KFUM-træner Thomas Loft – have haft et straffe i kampens slutfase

Et ærgerligt og lidt uheldigt nederlag på en dag, hvor vi må indrømme at vi heller ikke spillede vores bedste spil. Bedste mand var Mikkel Frandsen, der som altid viste god energi på højrekanten.

Se Peter Leths billeder fra kampen HER!

Silkeborg KFUM – Holstebro B 1-2 (0-0)
1-0 Mathias Barthel (51)
1-1 Emil Zetterquist (53)
1-2 Bo Berg (75)

Silkeborg KFUM: Mads Markfoged, Mathias Barthel (Anes Travljanin), Alexander Klein, Holger Maaløe, Lasse Sørensen (Patrick Bang), Mikkel Frandsen, Mikkel Eriksen, Casper Røjkjær (Jonas Ipsen), Thomas Bejder, Nicolaj Johansen, Thomas Dalgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *