Vi er stolte over at præsentere uhlsport med Torben P i spidsen som kampsponsor til topkampen mod Holstebro.

Det internationalt kendte tyske sportsmærke uhlsport, har siden 2003 har været baseret i Silkeborg området, med firmaet torbenp.dk som aktiv i salgs- og markedsføring.

Torben P

Sportsmærket blev som det første genkendt på hænderne af Henrik Ipsen, superliga målmand i Silkeborg IF, der reintroducerede mærket med uhlsport handsker.

Kendskabet til uhlsport målmandshandsker voksede hurtigt, og er i dag blevet landsdækkende. uhlsport har mere end 6 målmænd repræsenteret i Superligaen, og samme antal i 1. division. Det har medført en landsdækkende distribution af handskerne i lokale sportsbutikker, såvel som på nettet.

Kendskabet til uhlsport spilletøj startede i sommeren 2012, da Silkeborg IF spillede i det for første gang i Superligaen, som de stadig gør det den dag i dag.

“Og vi var mere ende glade og stolte, da Silkeborg KFUM kort derefter henvendte sig med interesse for vores spilletøj. Det samarbejde har nu udmøntet sig i en længerevarende relation, idet vi sidste år forlængede aftalen med adskillige år med Silkeborg KFUM”, oplyser Torben P fra torbenp.dk.

Uhlsport er leverandør til Silkeborg KFUM i samarbejde med SPORT24.

“At være leverandør til en mere end 100 årig klub med stolte, principfaste traditioner er noget vi sætter stor pris på”, slutter Torben Pedersen, fra torbenp.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *