Både i JS og JS1 havde KFUM fornøjelsen af at spille mod Djurslands stolthed – FC Djursland. Lørdag venter et gensyn med hajerne i Grenå.

FC Djursland, der rent faktisk i fusionsklubbens tidlige dage var i 2. division, mødte vi fire gange på et år da vi kæmpede for oprykning til Danmarksserien. Alle kampe var uhyre tætte – pånær den sidste, som blev spillet på Søholt for 17 måneder siden. Her vandt KFUM hele 5-1, og grundlagde vejen mod DS, da FC Djursland sammen med Vejle Boldklub (med Mikkel Eriksen på holdet) var vore værste konkurrenter til oprykningen.

Se billeder fra vores seneste kamp mod FC Djursland: http://silkeborgkfum.dk/?p=19459

Vi rykkede som bekendt direkte op – mens FC Djursland via en playoff-kamp (som nr. 2) faktisk også rykkede med op i DS. I 2018/19 sæsonen var vi som bekendt i pulje 3, hvor vi sluttede på 5. pladsen – mens Djursland var i pulje 3, hvor de blev nr. 7 – to point over nedrykningsstregen.

Til kampen i Grenå, hvor KFUM skal prøve at tage sin tredje sejr i træk – og sin sjette sejr i syv kampe – har Thomas Loft udtaget disse 15 spillere:

1. Mads Markfoged – Nyhus Auto
2. Mikkel Frandsen – Silkebus
4. Holger Maaløe – Holger by Holger
5. Lasse Sørensen – MAF
6. Mathias Barthel – Midtjyllands Avis
8. Mikkel Eriksen – Bygma
9. Thomas Dalgaard – Tal & Tanker
10. Nicolaj Johansen – Silkeborg Fysioterapi & Træning
11. Thomas Bejder – Players Lounge
13. Tim Krogh – Nyhus Auto
15. Anes Travljanin – Midtjysk Udlejning
16. Alexander Klein – Ole K VVS
18. Patrick Bang – PM Henriksen
19. Jesper Broberg – Føtex
20. Simon Damgaard – Bernts No. 1

I forhold til kampen for 17 måneder siden er der fire gengangere: Mads Markfoged, Nicolai Johansen, Patrick Bang og Simon Damgaard.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *