Vi vidste at det ville blive svært. Holstebro er helt sikkert et af rækkens allerbedste mandskaber – og ferie-afbud fra Mads Markfoged og Patrick Bang, og med Nicolai Johansen fiber-skadet til fredagens træning, så vidste vi på forhånd, at det blev op ad bakke.

Men at første turneringskamp skulle ende med en nedsmeltning i Holstebro og et 7-1 nederlag. Så slemt var der ingen der regnede med.

Med de kendte afgange og afbud spillede KFUM med en gennemsnitsalder på godt 22 år – og her er Grand-Old-Man Thomas Dalgaard endda regnet med.

KFUM var heller ikke heldige. Allerede efter 6 minutters spil var Mathias Barthel uheldig at sende bolden i eget net. Et indlæg fra højre side fik dagens KFUM-anfører ramt uheldig med ydersiden – og så var Mathias Ipsen prisgivet i målet.

Det var lige den start Holstebro havde brug for. Holdet var ubesejret i hele foråret – og tre træningskampe mod 2. divisionsmandskaber har her i sommeren ikke ændret den status. De næste 20 minutter var svære for KFUM, hvor defensiven kæmpede en del med det hårde pres fra Holstebro.

Alligevel havde Thomas Bejder også i denne periode superfarlige kontra-gennembrud. I alt fire gange i første halvleg havde KFUMs hurtige offensiv-spiller en situation, hvor han enten bragte sig til afslutning – eller forsøgte at finde en helt fri Thomas Dalgaard inde foran mål. Det lykkedes dog ikke. Men KFUM så meget bedre ud i den sidste del af 1. halvleg – og vi kunne gå til pause med 1-0.

Der gik dog kun 5 minutter af 2. halvleg, så var vi bagud med 2-0, og efter yderligere 5 minutter stod det 3-0. I begge tilfælde så vores defensiv ikke så stabil ud.

Et af de få lyspunkter i 2. halvleg var Thomas Dahlgaards scoring til 3-1. Mikkel Eriksen fandt Dalle, der med venstre flot sendte den i kassen via den fjerneste opstander. Man kunne ha’ håbet på at målet gav KFUM teten – og mod på at reducere yderligere – men i stedet så endte den sidste fjerdedel af kampen med en sand defensiv nedsmeltning, da Holstebro fik lov til at score fire mål yderligere.

7-1 er klubbens største nederlag i nyere tid – men der ikke andet for end at vore unge spillere og Thomas Loft må op på hesten igen. Forude venter to hele træningsuger inden vi møder Aarhus Fremad (der i går slog Nørresundby 5-1).

KFUMs tre bedste var Thomas Bejder, Mikkel Eriksen og Thomas Dalgaard.
Der var officiel KFUM-debut til Jesper Broberg, Lasse Sørensen og Mikkel Eriksen, mens der var DS-debut til Mathias Ipsen.

Holstebro B – Silkeborg KFUM 7-1 (1-0)
3-1 Thomas Dalgaard

Silkeborg KFUM:
Mathias Ipsen, Simon Damborg, Mathias Lindegaard, Jesper Broberg, Jonathan Gammelvind, Mikkel Frandsen, Mathias Bartel, Mikkel Eriksen, Lasse Sørensen, Thomas Bejder, Thomas Dalgaard

Ind fra bænken: Jonas Ipsen (45), Anes Travlanin (55) og Alexander Klein (75)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *