KFUM starter sæsonen op på en meget svær udebane i Holstebro.

Holstebro er formentlig eet af de hold, der til sidst vil spille med om førstepladsen i DS Pulje 4. Det håber vi også på at KFUM gør – så derfor er det en vigtig og spændende første kamp i turneringen.

Vi skal op imod et Holstebro-mandskab, der endnu ikke har tabt en kamp i 2019. Det var ikke nok til at rykke op – den plads tog VSK – men det gav Holstebro et fantastisk forår. Og så har man fulgt trop i træningskampene, hvor man har mødt tre 2. divisionshold – og har vundet een (Vejgaard) og spillet to uafgjorte (Ringkøbing og Thisted).

KFUM har også set stærke ud i de to træningskampe mod Hedensted og VSK, så det tegner spændende.

“Jeg synes vi har haft en fin opstart so-far, men vi er desværre ikke blevet forskånet for skader og fravær af spillere, der holder meget sen sommerferie”, lyder det fra KFUMs nye cheftræner Thomas Loft.

Loft vælger sine spillere i Holstebro ud fra denne liste:

Mads Markfoged
Tim Krogh
Mathias Ipsen
Mikkel Frandsen
Jesper Broberg
Simon Tøffe Damgaard
Mathias Lindegaard
Alexander Klein
Holger Maaløe
Lasse Sørensen
Jonathan Gammelvind
Mathias Barthel
Mikkel Eriksen
Jonas Ipsen
Nicolai Johansen
Anes Travljanin
Thomas Bejder
Luc Park
Thomas Dalgaard
Anton Holch-Leth
Patrick Bang &
Bastian Skibsted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *