DS tabte for tredje gang til Varde, da vi lørdag måtte se Søren Pallesens mandskab stoppe vores fine stime. 1-0 nederlaget var dog ikke et retfærdigt billede af kampen, hvor KFUM havde masser af målchancer.

I første halvleg var det dog svært at få øje på KFUMs stærke offensive form. Halvlegen var ret chancefattig, og der var kun tre halve chancer, som alle tilfaldt KFUM: Bejder efter en kombination med Johansen, Bang efter indlæg fra Bejder, og Dalgaard efter at Bang havde headet bolden videre.

Varde manglede selvtillid efter et forfærdeligt forår – og vi kom ikke frem til de mange chancer vi havde været vant til de seneste 5-6 kampe – og så kunne de 22 spillere gå til pause med 0-0.

2. halvleg blev dog helt anderledes. Varde fik scoret et lidt ‘dumt’ mål – se det her. Og KFUM fik produceret målchancer i et omfang vi har været vant til her i foråret.

Først var Patrick Bang meget tæt på at kopiere frisparksmålet fra B1913, med et direkte drøn mod måljhjørnet … eneste forskel: Varde-keeperen fik det yderste af neglene på – og fik bolden slået på overliggeren.

Bangs frispark har netop ramt overliggeren, hvorefter den røg ned på stregen.

Topscorer Thomas Dalgaard havde ikke den bedste dag på kontoret – for målræven kunne faktisk ha’ scoret hattrick uden nogen kunne indvende noget mod det. Chancerne var der.

Dalgaard havde mange muligheder tæt under mål. Chancer målræven normalt scorer på.

Til sidst pressede KFUM Varde i bund, og bolden blev reddet af Varde-spillere på stregen flere gange. Men ind ville den ikke – og så måtte KFUM for kun anden gang i de otte hidtidige forårs-kampe gå fra banen uden point.

Bedste KFUMer var Mads Rosenberg.

Mads Rosenberg var solid i forsvaret – og fik også et hovedstød reddet på stregen i slutfasen.

Næste kamp er hjemmekamp mod Viborg FF på fredag den 24. maj kl. 19.00. Som resultaterne flasker sig i puljen, så vil tre point på fredag måske kunne vise sig at være nok til endegyldigt at tjekke ind i DS igen i 2019-20.

Varde – Silkeborg KFUM 1-0 (0-0)

Silkeborg KFUM: Mads Markfoged, Mikkel Frandsen, Christian Pedersen, Mads Rosenberg, Mikkel Buur (Jonathan Gammelvind), Jonas Ipsen (Johan Giehm), Frederik Hammershøj, Nicolai Johansen, Patrick Bang, Thomas Bejder (Simon Damgaard), Thomas Dalgaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *