KFUM har fået en fantastisk start på 2019 på udebane. Tre kampe og tre sejre, har skudt vores samlede udebane-point op på 14 (4-2-4) – to flere end vi har fået hjemme (3-3-4).

Men for Kolding B er styrkeforholdet mellem ude og hjemme endnu mere markant. Ingen har nemlig fået flere point på udebane end Kolding B i DS Pulje 3!

6-3-1 hedder statistikken for de 10 udekampe, som Kolding B har afviklet. Og det eneste udebanenederlag som Kolding B har lidt var i den allerførste kamp – ude mod Varde. Her har Kolding B fået revanche i foråret, da de vandt 5-2 netop i Varde.

Det betyder at Kolding B har fået point på alle ni udebaner i rækken! En flot – og overraskende præstation.

Kolding B vandt også da man besøgte Søholt i august måned. Det lignede ellers KFUMs første point i DS, da Thomas Dalgaards mål havde givet os det vi troede blev slutresultatet – 1-1. Men på de sidste 5-6 minutter i kampen scorede Kolding B to mål, hvor Christian P også trak i nødbremsen og fik det røde kort.

Siden har vi fortjent vundet 1-0 i Kolding – og med vores stærke forårs-start er vi nu klar til at revanchere den første kamp – og tilføje Kolding B deres kun andet udebane-nederlag.

KFUM må stille til kamp uden Frederik Hammershøj (billedet) og Simon Tøffe Damgaard, der begge med et gult kort har fået en spilledags karantæne.

Sidst vi mødte Kolding så holdlederen således ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *