KFUM måtte se sig besejret for første gang i 2019, da Sfb-Oure vandt 2-1 på Søholt, og kunne tage alle tre point med hjem til Fyn.

KFUM fik ellers en ganske god start på kampen, og Patrick Bang, som scorede hattrick i sidste weekend, havde det første skud på mål efter bare 10 sekunder.

KFUM havde ganske godt fat i kampens første halvdel, og halvlegens største chancer var hvide. Topscorer Thomas Dalgaard havde en stor mulighed, hvor fødselsdagsbarnet (Dalgaard fyldte 35 år i dag), dog ikke fik ordentligt ram på bolden. Nicolai Johansen havde også en god mulighed hvor han fra kanten af feltet i højre side glider forbi modstanderen – men Johansen får ikke saft og kraft bag sit forsøg med venstre.

0-0 i pausen – men med gode takter for KFUM. Vi stressede Sfb-Oure, og de kom ikke til de store muligheder.

Om det var fordi vi ikke fysisk kunne holde trykket – eller det var Sfb der havde luret vores forcer – vides ikke. Men under alle omstændigheder overtog Sfb mere af spillet – og de kom også til muligheder, som de ikke havde fået i første halvleg.

Det var dog fortsat ikke voldsomt mange muligheder de fik skabt i åbent spil. Det var mest efter frispark – som i overflod blev dømt af kampens dommer Nicklas Hovgaard Lassen.
Dommeren havde ikke en god dag, og han gjorde det svært for sig selv ved at fløjte for al kontakt – og langt de fleste gange var det Sfb-Oure der fik frisparkene. Det var også på et direkte frispark at Svendborg sikrede sig sejren på 2-1. Thomas Bejder burde ha’ fået et hjørnespark i den anden ende – men dommeren lod kontraen køre, og Hammershøj måtte lave et frispark for at stoppe angrebet. Og frisparket blev vekslet til mål.

Inden da havde Svendborg bragt sig på 1-0 efter et skud på stolpen – og en retur der lige røg ud til deres angriber. Men udligningen kom da Mads Rosenberg efter et hjørnespark flot holdte bolden nede – og flugtede den i kassen.

Det store publikum på White Heart Lane havde de næste 5 minutter klart følelsen af, at vi ville kunne tage alle tre point – men det var desværre inden Sfb-spilleren fra 25 meter sendte bolden op i hjørnet uden chance for Markfoged i målet på det før-nævnte direkte frispark.

De sidste 20 minutter var der gode muligheder begge veje. Den største mulighed fik Sfb-Oure da Lindegaard begik frispark i det kriminelle felt. Men Jonas Hvilsom (Mads Hvilsoms storebror) sendte bolden et stykke over mål.

KFUM havde også gode muligheder – een af dem tilfaldt Mathias Barthel, som ikke var langt fra at komme på tavlen kun sekunder efter at være sat på banen.

Det endte desværre med nederlag.

Bedste KFUM’ere var Frederik Hammershøj (billedet) og Mads Rosenberg der delte Fidusen – snært foran Mikkel Frandsen.

Husk der er kamp igen på (Skær)torsdag – samme tid (13.30) samme sted (White Heart Lane)

Silkeborg KFUM – Svendborg/Oure 1-2 (0-0)
0-1 Sfb-Oure (57)
1-1 Mads Rosenberg (65)
1-2 Sfb-Oure (71)

Silkeborg KFUM:
Mads Markfoged – Mathias Lindegaard (75. Mathias Barthel), Christian Pedersen, Mads Rosenberg, Mikkel Buur – Frederik Hammershøj – Mikkel Frandsen, Nicolai Johansen, Patrick Bang (88. Casper Christiansen), Thomas Bejder (78. Simon Damgaard) – Rasmus Dalgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *