Foråret og bøgen er sprunget ud. Og det samme er Silkeborg KFUM – og Patrick Bang. Med 7 point i de første tre kampe, har DS-mandskabet nemlig for alvor skudt foråret igang. I går gik det ud over B1909, som efter en stærk 2.-halvleg blev besejret 5-2. Hattrick på 10 minutter af Patrick Bang.

Dårlig start på kampen
I første halvleg var der ellers ikke meget der tydede på, at 6. april skulle blive en festlig KFUM-forårsdag. Vi startede i samme formation, som gjorde os godt mod Næsby: 3-5-2. Hvor eneste ændringer var at vore to karantæne-ramte venner Buur & Bang var tilbage på mandskabet.
Banen var en gammel og dårlig kunststof-bane, som tydeligt passede 9’erne bedre. De startede bedst og kom foran allerede efter 11 minutter, da deres angriber uhindret fik lov at slippe igennem i vores højre side og kunne score med et fladt skud.
Vi kom lidt mere med i kampen men indsatsen var stadig ikke super. Men alligevel fik vi udlignet til 1-1. Nicolai Johansen lagde en flot bold indover og Thomas Dalgaard headede den flot over i det lange hjørne.

Dalgaard headede os på 1-1 midt i 1. halvleg


B1909 kom dog igen foran da de scorede efter hjørnespark tæt under mål. Lige derefter blev deres angriber væltet i feltet og han appelerede for straffespark. Dommeren afværgede – og i den modsatte ende var Patrick Bang tæt på udligningen da han bragede et skud afsted fra 35 m og den ramte overliggeren. Men pause og bagud 1-2.

Systemskifte i pausen
I anden halvleg gik vi over til 4-4-2. Patrick Bang gik i angrebet med Dalgaard, og Bejder droppede ned på venstre kanten, mens Mikkel Frandsen rykkede frem på højre kanten. Om det var system-skiftet – opsangen i pausen, eller fordi det nye B1909-mandskab løb tør for kræfter og selvtillid vides ikke … men kampen var nu vendt 100% på hovedet.

3x Bang på 10 minutter
Systemskiftet i pausen bekom KFUM godt – og efter 53 minutter gav det pote første gang, da Thomas Bejder driblede forbi 4-5 B1909 spillere og serverede bolden for Patrick Bang der kunne udligne til 2-2.
Bedre blev det i det 61. minut, da vi kom foran 3-2 efter et hjørnespark fra Nicolai Johansen. Dødbolds-træneren stod selv klar ved bagerste stolpe hvor han headede den ind.
Men Bang var ikke færdig – og på 10 minutter kunne han fuldende sit hattrick med en flot scoring efter forarbejde fra Mikkel Frandsen.

Så er foråret også skudt igang for Patrick Bang: 3 mål på 10 min vendte kampen i Odense

Spil til eet mål
B1909 var ikke meget med i 2. halvleg, og indskiftede Anes Travljanin kunne lukke og slukke til 5-2 med sit første mål i KFUM-trøjen. Igen et godt mål med et fint cut-back-oplæg af Mikkel Frandsen.
En forrygende 2. halvleg fra KFUM, hvor Man-of-Match prisen blev delt mellem hattrick-helten Patrick Bang, og Mikkel Frandsen, der med to oplæg også spillede en rigtig stærk 2. halvleg.

Ny god kamp af Mikkel Frandsen, der delte Fidusen med Hattrick-Bang.

Næste test
Vi er nu 10 point foran B1909, og distancerede i går også Otterup med 3 point. Samtidig indhentede vi B1913, som vi passerede på målscoren. På lørdag er vi klar til næste store test når Svendborg-Oure kommer på besøg.

B1909 – Silkeborg KFUM 2-5 (2-1)
1-0 Nicolai Frederiksen (11)
1-1 Thomas Dalgaard (21)
2-1 Anders B Hansen (31)
2-2 Patrick Bang (53)
2-3 Patrick Bang (61)
2-4 Patrick Bang (63)
2-5 Anes Travljanin (88)

Silkeborg KFUM:
Mads Markfoged – Mathias Lindegaard, Christian Pedersen, Mads Rosenberg – Mikkel Frandsen, Frederik Hammershøj, Patrick Bang (Simon Damgaard, 85.), Nicolaj Johansen, Mikkel Buur – Thomas Dalgaard (Anes Travljanin, 65.), Thomas Bejder (Casper Christiansen, 75.)
Gule kort: Thomas Bejder (44) og Frederik Hammershøj (90)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *