Fra starten af 2019 har klubben nedsat et Elite Udvalg, til at tage sig af alle forhold omkring klubbens Danmarksserie-mandskab.

Det er sket i en erkendelse af, at skal vi have succes i Danmarks fjerdebedste fodbold-række – og endda have som mål, at komme i 2. division, så skal vi rykke os på mange parametre. Derfor er der masser af arbejdsopgaver, som Elite Udvalget kan – og vil – kaste sig over.

Et af de allerstørste jobs bliver at ‘få flere med’. Hvis vi skal lykkes, skal vi være mange flere KFUM’ere med på holdet rundt om førsteholdet. Så her i foråret vil Mexi, Per Sønderbæk og Holger K forsøge at brede budskabet og projektet mere ud. Mere om det inden længe – se evt. Elite Udvalget her.

Et andet kæmpe-job, er at få vore rammer rundt om kamp-afviklingen optimeret. Vi er helt sikkert den DS-klub i Danmark med de dårligste stadion-faciliteter – og det skal vi ha’ gjort noget ved. Meget gerne allerede i år.

Derfor har Elite Udvalget sendt vores plan om et mini-stadion ind til kommunen i denne uge. Da der er stor bevågenhed på, hvad der skal ske på Søholt, så er det også noget MJA interesserer sig for – så derfor er der også et stykke om vore planer i avisen i dag.

Tegning over tilskuerpladser mod vest (mod tennisklubben). Inkl. speakertårn midt på banen

Det vi har fortalt kommunen er:

  • At balancen på Søholt har ændret sig voldsomt siden motorvejsbyggeriet. I 2013 havde SIFs amatør afdeling hold i Danmarksserien, Jyllandsserien og Serie 3, mens SB var i Serie 2 og KFUM i Serie 3. Nu er KFUM i Danmarksserien mens SIF og SB er i Serie 4, og DTF er i Serie 2. Det skal naturligvis afspejles både i kamp- og trænings-baner

  • At vi har nogle basale behov, hvis vi skal lykkes med at lave en god DS/2D klub. Vi har brug for et intimt stadion med plads til 300 siddende (overdækkede) tilskuere, med Leo C-speakertårn, med plads og el til fadøl og pølser og med mulighed for at kunne tiltrække sponsorer – altsammen indhegnet således at der kan skabes en speciel atmosfære rundt om vore kampe.

Derfor har vi lavet et oplæg som er sendt både til ‘Kultur & Borgerservice’ og til ‘Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget’. I oplægget har vi naturligvis begrundet vore ideer – ligesom vi har lavet arkitekt-tegninger og skitser for et ‘White Heart Lane’ sådan som vi kan se det.

Nu afventer vi kommunen – men håber og satser på at vort oplæg bliver behandlet positivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *