KFUMs Danmarksserie-mandskab er hårdt ramt af skader og afbud. Det var derfor på forhånd ventet at det blev ‘op ad bakke’ mod fusionsklubben Vejlby Skovbakken Aarhus. Vi tabte 3-2 men 12 mand fik flere kilometer i benene.

Claus Christiansen havde kun 13 med til Aarhus, og den smalle og unge trup fik straks fra start sin sag for mod det tidligere 2. divisionsmandskab. Skovbakken fik dog ikke spillet sig frem til det store det første kvarter – heller ikke selvom Silkeborg KFUM skiftede to gange straks i starten. Jonas Ipsen mærkede atter sin skade i knæhaserne fra lørdag/tirsdag – og skulle naturligvis ikke satse mere.

Midtvejs i første halvleg bragte VSK sig fortjent på 1-0, men KFUM kom tilbage i kampen et kvarter senere, da Magnus Poulsen rykkede forbi alle på højrekanten og sendte bolden ind over. Det så først ud til at Bang kunne kom på den – men den røg videre til Nicolai Johansen, der satte bolden i kassen.

To minutter inden pausen var den samme connection “Poulsen-Johansen” tæt på at give KFUM et føringsmål – men Johansen blev dømt offside. I stedet nåede VSK at score til 2-1 inden pause-the’en. Et skud fra distancen strøg over Tim i målet.

KFUM fik dog mere spil – og flere muligheder – i 2. halvleg. Således fik vi “Spillets største chance” – men Nicolai Johansen brændte desværre straffesparket. Straffesparket blev dømt mod Thomas Bejder, der efter en fremlægning af Sonny Damgaard blev høstet af venstrebacken.

Udligningen kom dog. 10 minutter før tid udlignede Patrick Bang, da han headede et Nicolai Johansen-hjørnespark i mål.

Det holdt dog ikke længe – for i angrebet efter gav KFUM-forsvaret VSK et straffe – og dermed sejren.

Efter omstændighederne blev det en udmærket træningskamp, hvor de 12 kampklare spillere fik stærk modstand. Blandt de 12 fraværende fra dagens trup (Mads Markfoged, Rasmus Niebur, Simon Damgaard, Mikkel Frandsen, Christian Pedersen, Frederik Hammershøj, Casper Røjkjær, Frederik Hoe, Christian Hoe, Thomas Dalgaard, Sebastian Smoljan og Anes Travljanin) forventer trænerteamet at en del kommer rigtigt i gang/tilbage i de kommende to uger.

VSK – Silkeborg KFUM 3-2 (2-1)
1-1 Nicolai Johansen
2-2 Patrick Bang

KFUM i Vejlby-Risskov:
Tim Krogh – Alexander Klein, Mathias Lindegaard, Mads Rosenberg, Mikkel Buur – Mathias Barthel, Jonas Ipsen, Thomas Bejder, Nicolai Johansen, Magnus Poulsen – Patrick Bang
På bænken (og begge inde efter 20 minutter): Jonathan Gammelvind, Sonny Damgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *