Claus Christiansens tropper får hænderne fulde, når de fredag aften drager til Vrå for at møde Jammerbugt FC, som er tophold i 2. division.

Efter sejre over henholdsvis Viborg FF (DS) og Aarhus Fremad (DS) er det blevet tid til opstartens – på papiret – hårdeste test, og her står 2. divisionstopholdet fra Jammerbugt FC på menuen.

Det nordjyske mandskab har i bestræbelserne på at snuppe en oprykningsplads til 1.division været særdeles aktive i vinterens transfervindue, hvor de bl.a. har hentet den tidligere divisionsbomber, Sonny Jakobsen, hjem fra Færøerne, ligesom de også har fået tilgang af Glenn Rask fra Thisted FC og Bardhec Bytyqi fra AaB.

Det er således ingen tvivl om, at Claus Christiansens tropper bliver presset til det yderste fredag aften i Vrå. KFUM-træneren må dog – endnu engang – undvære flere af holdets store profiler.

Thomas Dalgaard, Mathias Lindegaard og Frederik Hoe sidder fortsat ude med skader, og i weekendens kamp mod Aarhus Fremad blev Simon Damgaard og Christian Hoe også føjet til skadeslisten. Derudover er både Patrick Bang og Mikkel Buur forhindret på grund af arbejde.

Til gengæld kan Claus Christiansen glæde sig over at have Christian Pedersen, Mads Rosenberg og Sebastian Smoljan tilbage i truppen for første gang i år.

Følgende spillere er udtaget til fredagens kamp:

Mads Markfoged
Rasmus Niebur
Mads Rosenberg
Christian Pedersen
Alexander Klein
Frederik Hammershøj
Jonas Ipsen
Nicolai Johansen
Magnus Poulsen
Thomas Bejder
Sebastian Smoljan
Casper Christiansen
Gino Boscia

Kampen spilles ved Idrætscenter Vendsyssel i Vrå med kickoff kl. 18.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *