Hej Silkeborg KFUM

Vi søger jeres hjælp, som skal være en hjælpe til jer fodboldklub, Silkeborg Fodbolddommerklub og DBU mangler dommere og vi kan se i har en hjemmeside, vil i godt lægge ned stående op på jeres side, samt søge bred i jeres klub om der var 1 eller 2 personer, der kunne tænke sig at blive dommer.

På forhånd tak. Formand for Silkeborg FDK Mogens Jakobsen

Vi mangler aspiranter som vi påtage sig verdens fedeste fritidsbeskæftigelse. Vi har fået stablet et super fedt dommergrundkursus på plads i de vildeste omgivelser på Jysk Park. Så går du med en leder gemt i dig? Syntes du det kunne være okay fedt at tjene en skilling på din hobby? Kunne du tænke dig at udfordre dig selv? Så meld dig til kurset mens der stadig er pladser.
(Er du tilknyttet en fodboldklub vil din klub muligvis betale for dit kursus – spørg din formand)

Har du spørgsmål kontakt
Jacob Bendtsen på 29876294 eller Jacob.bendtsen@hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *