Når DS-holdet går ind i marts måned er det planen, at det skal være med 25 spillere, hvoraf tre af dem er målmænd. Og lige nu virker det sikkert, at den trup som Claus Christiansen kan vælge fra til den første kamp mod Viborg FF den 23. marts – det bliver den stærkeste trup nogensinde i Silkeborg KFUM.

I januar og februar arbejder KFUMs trænerteam med en noget større bruttotrup, som pt. er på ca. 30 spillere. Heriblandt er der en del nye spillere.

Fra Aabyhøj fik vi i efteråret brødrene Hoe, og nu har et nyt trekløver meldt sig på banen. Udover den spillende assistent Frederik Hammershøj, kommer også forsvarsspilleren og Silkeborg-drengen Rasmus Niebur, og med sig tager de også midtbane-spilleren Christian Thyssen.

Derudover mødte der torsdag tre tidligere SIF-profiler op i KFUM-huset på Søholt Parkvej. Lasse Pedersen, der efter et par år i 2. divisionsklubben HIK, er tilbage i byen, og Mikkel Frandsen, der efter et kort ophold i Kjellerup både har spillet 1. division og 2. division i Skive. Derudover var angrebstalentet Anes Travljanin også til information i klubhuset. Anes er dog skadet – og kunne ikke deltage i træningen på Jysk Park.

Et andet stort offensivt talent – Victor Sejersen, som i efteråret havde en stor aktie i FC Silkeborgs oprykning til Serie 1 – viste også prøver på sin kunnen torsdag aften på Jysk Park.

Helt nye i truppen er også de to målmænd: Unge Tim Krogh og Michael Meldgaard. De to nye keepere vil helt sikkert være med til at højne trænings-kvaliteten i førsteholds-truppen, hvor vores nr. 1 – Mads Markfoged – længe har været for alene.

Og så er det også med stolthed at klubben endnu engang kan præstere kvalificerede unge spillere fra vort U19 hold. Midterforsvareren Alexander Klein har allerede optrådt i en pokalkamp, og midtbanetalentet Jonas Ipsen er nu også ‘officielt’ blandt de bedste KFUMere.

Vi vil her på hjemmesiden nærmere præsentere de nye spillere i løbet af de 9 uger der er til kickoff på turneringen, så du kommer til at kende dem bedre inden de skal i action for ‘de hvide’.

På billedet ses fire af de nye spændende spillere til træning på Jysk Park. Fra venstre Mikkel Frandsen, Victor Sejersen, Lasse Pedersen og Christian Thyssen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *