Mexi har skaffet os dispensation – så der bliver en sidste fodboldkamp på græsbanerne på Søholt; Nemlig når KFUM lørdag kl. 14 tager i mod topholdet i Danmarksserien Varde.

Varde har med et talentfuldt mandskab sat kursen mod 2. division, og selv med et evt. nederlag til KFUM er det mest sandsynligt at Søren Pallesens mandskab overvintrer på førstepladsen. Hvor holdet er flyvende på hjemmebane med 6-1-0 i efterårs-statistik, så er de mere menneskelige udenfor Varde, hvor statistikken inden lørdag hedder 3-1-2. Og hvor de talentfulde offensive kræfter med Mathias Backs i spidsen næsten laver 3 mål i gennemsnit på hjemmebane, så er snittet under 1,5 på udebane. 10 mål har de lavet i deres 6 udekampe hidtils.

Med KFUMs flotte stribe med 4 kampe uden nederlag, og kun to nederlag (til Svendborg og Næsby ude) siden vi sidst mødte Varde for to måneder siden, så skal det blive spændende om vi er godt kørende at vi kan spille lige op med rækkens duks. 

Kom på Søholt til årets sidste kamp.

Referatet fra vort 3-1 nederlag i Varde den 1. september.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *