Med scoringer til 3-2 og 4-2 blev KFUMs nye angriber Patrick Bang Nielsen særdeles afgørende i sæsonåbneren mod Lemming, der blev besejret 4-3.

Inden Bang og de øvrige KFUM-spillere kunne synge sejrs-sangen skulle holdet – og de mange tilskuere – dog igennem en hæsblæsende lokalkamp med masser af drama, spildte chancer, fight – og mål.

Selvom een af Lemmings nye – den tidligere U19-spiller fra SIF Rasmus Lysdahl – havde bragt Lemming foran efter 12 minutter, så var der den første halve time ikke de store tegn på at Lemming skulle kunne ryste Lars Dahls tropper. Vi kom ret let frem til tre 100% chancer – blandt andet Jannik Mehlsen og Ruben Møller Nielsen fik gyldne muligheder inden Mathias Barthel flot gjorde det til 1-1. Jannik gik flot udenom Lemmings højre back og centrede indover, hvor Mathias flugtede bolden i kassen.

Men på en af Lemmings dyder – hjørnesparkene – fik den tidligere KFUMer Mathias Vestergaard atter bragt de grønblusede i front. På tre minutter inden pausen fik KFUM dog bragt sig i spidsen.

Først udnyttede Ruben Møller Nielsen en frispilning (fra en Lemming-fod), gik udenom Lemming-keeperen, og scorede til 2-2, og tre minutter senere blev Mathias Barthel klemt i en sandwich i Lemming-forsvaret, hvilket fortjent udløste et straffespark. Patrick Bang konverterede sikkert – og KFUM var foran 3-2 ved pause-tid. Vi burde ha’ været foran med mere – men Lemming-målmanden havde en stor dag.

Som 2. halvleg skred frem blev presset på spillerne – og specielt dommeren – gradvist øget. Der var ret meget snak fra de grønne … både ‘på’ og specielt ‘udenfor’ banen – og dommeren havde svært ved at styre slagets gang. I 2. halvleg blev det således til fire 10-minutters udvisninger – to til hver – og eet rødt kort.

Også i 2. halvleg havde KFUM to-tre 100% chancer der blev brændt, men da der manglede et kvarter fik vi et frispark et stykke udenfor feltet. Og med hvad der bliver svært at overgå som Sæsonens Mål kanonerede Patrick Tordenstøvle Bang kuglen i kassen helt oppe i højre målhjørne. Ingen målmand i verden havde taget det skud.

Troede vi at sejren så skulle køres stille og roligt hjem troede vi fejl, for Martinez Morales udnyttede at Molbech, Poulsen og Markfoged ikke fik kommunikeret ordentligt – således at han kunne smutte igennem og reducere til 4-3.

Fidusen gik til Patrick Bang. Hør Patrick tale med Midtjyllands Avis’ sportsredaktør Peter Sørensen her.

4-3 Martinez Morales (75.)

Gult kort: 10 minutters udvisninger KFUM: Ruben Møller Nielsen & Christopher Poulsen
Rødt kort: Ruben Møller Nielsen